Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MEB ’den 15 Bin Yardımcı Abla Uygulaması

MEB ’den 15 Bin Yardımcı Abla Uygulaması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Okullardaki eğiticilerin açığını kapatmak amacıyla bakanlık, yeni bir uygulamayı devreye sokuyorLise mezunu işsiz genç kızlara müjdeli haber,yeni bir iş kapısı daha
MEB 15 bin kadını eğitip Yardımcı Abla sertifikası verecek Gençler, sertifikayla devlet ve özel okulların belli başlı sınıflarında tayin alabilecekler

Ulusal Eğitim Bakanlığı, 15 bin kadına istihdam kapısı açacak olan “yardımcı ablalık sertifika programını hayata geçiriyor , 2010 ve 2019 yıllarında kademeli olarak 15 bin lise mezunu kadına “tezgâhtar ablalık eğitimi verilecek

Mektep öncesi eğitim çağındaki çocukların okullaşma oranını yüzde 35 ’e yükselten ve bunu yüzde 50 ’ye yükseltme çalışmalarına hız veren Bakanlık, personel ihtiyacını da sertifikalı “yardımcı ablalar ile kapatacak 30 milyon YTL ’lik projeyi AB finanse ediyor Proje çerçevesinde ilk kursiyerler yılı Nisan ayında eğitime alınacak

Projeyle lise mezunu olan kadınlar, MEB ’in vereceği teorik ve pratik eğitimin gerisinde sertifika almaya adalet kazanacak “Yardımcı abla sertifikası bölge 15 bin bayan devlette de meslek imkânı bulabilecek Bakanlığın yaklaşık 2 bin 500 kadını istihdam etmesi planlanıyor Eğitim alan öteki “asistan ablalar ise özel kreşler ve başlıca okullarında meslek imkânı bulacak *

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt