nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
Meb Vitamin Üyeliği Edinmek
Meb Vitamin Üyelik Nasıl Alınır
Meb Vitamin, Ulusal eğitim bakanlığının hoca ve öğrencilerine eğitimi kolaylaştırmak ve adına bir fazla alanda büyük avantajlar karşılayan bir projedir
Kamu okullarında eğitim gören,eğitimini devam ettiren 4,5,6,7 ve 8 derslik öğrencileri okul bilgisayarlarından antre yapabilir ve kullanabilir
Lisede öğrenim görebilen öğrenciler yeni eklenmiştir
Millet görevlisi Öğretmenler
Meb Vitamin kullanımı : Bu sistemi uygulamak isteyen hoca ve öğrenciler Vitamin Eğitim sitesinden TC Kimlik numaralarıyla kayıtlarını yaptırarak sistem içerisine dahil olabilirler
Öğretmenler ise MEBSİS şifreleri ile Meb vitamin sistemine giriş yapabilirler *
Meb Vitamin Üyelik Nasıl Alınır
Meb Vitamin, Ulusal eğitim bakanlığının hoca ve öğrencilerine eğitimi kolaylaştırmak ve adına bir fazla alanda büyük avantajlar karşılayan bir projedir
Kamu okullarında eğitim gören,eğitimini devam ettiren 4,5,6,7 ve 8 derslik öğrencileri okul bilgisayarlarından antre yapabilir ve kullanabilir
Lisede öğrenim görebilen öğrenciler yeni eklenmiştir
Millet görevlisi Öğretmenler
Meb Vitamin kullanımı : Bu sistemi uygulamak isteyen hoca ve öğrenciler Vitamin Eğitim sitesinden TC Kimlik numaralarıyla kayıtlarını yaptırarak sistem içerisine dahil olabilirler
Öğretmenler ise MEBSİS şifreleri ile Meb vitamin sistemine giriş yapabilirler *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.