Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

MEB Yönetici Atamaları

Hoş geldin! therecep6177qq tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
MEB Yönetici Atamaları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
MEB 2019 Idareci Atamaları Başladı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün görevlendirme yaptığı haftada bir yönetici atamalarına başlangıç verdiği illerimizin listesi şöyle;
Yönetici Atamaları 2019

Çanakkale Ulusal Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması Müdürlük
MEM Üstteki Yazısı Ve Boş Kadroları

Çankırı Ulusal Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması Müdürlük
MEM Üst Yazısı Ve Abes Kadroları

Elazığ Ulusal Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması Müdürlük
MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları

Gaziantep Ulusal Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması Müdür Yardımcılığı Müdür Baş Yardımcılığı
MEM Üstteki Yazısı Ve Anlamsız Kadroları

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması Müdür Müdür Baş Yardımcılığı Müdür Yardımcılığı
Manâsız Kadroları

Muğla Ulusal Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması Müdür Müdür Baş Yardımcılığı
MEM Üst Yazısı

Kaynak: Egitimsistemcom *

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt