nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
Milli eğitim müdürlükleri yönetmeliğinde yapılan ve devlete ait gazetede yayınlanan değişiklikle İl Eğitim denetmenlerinin il ulusal eğitim müdür yardımcıları, ilçe ulusal eğitim müdürleri şube müdürlerinin üzerinde bir statüde oldukları tescillenmiş oldu
Konu bu zamana değin tartışmaların odağındaydı 652 sayılı KHK ile zaten denetimler verilmişti fakat yönetmelikte düzenleme yapılmadığı için tartışmalara niçin oluyordu
Yeni yönetmelikle Yoklama açısından en önemli boyutu: İl Milli Eğitim Müdürü hariç ildeki bütün yönetici, öğretmen ve personelin yoklama ve rehberliği il eğitim denetmenlerine (eğitim müfettişlerine) verildi *
Konu bu zamana değin tartışmaların odağındaydı 652 sayılı KHK ile zaten denetimler verilmişti fakat yönetmelikte düzenleme yapılmadığı için tartışmalara niçin oluyordu
Yeni yönetmelikle Yoklama açısından en önemli boyutu: İl Milli Eğitim Müdürü hariç ildeki bütün yönetici, öğretmen ve personelin yoklama ve rehberliği il eğitim denetmenlerine (eğitim müfettişlerine) verildi *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.