Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MEB'in Festivali: Suriyeli Öğrenciler 5 Yıldızlı Otelde 5 Gün Ağırlanacak

MEB'in Festivali: Suriyeli Öğrenciler 5 Yıldızlı Otelde 5 Gün Ağırlanacak
0
17

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-1415c0cfc85019af58afa0bf2205187e28b40ed4.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Antalya’da bu ay, Mülteciler İçin Maddi Yardım Programı Fonu’nun finanse ettiği meslek liselerinde okuyan 600 Suriyeli öğrencinin katılacağı gençlik şenliği düzenleyecek. 5 gün  sürecek program için 5 yıldızlı otel tercih edilirken programın toplam maliyetinin 4 milyon 653 bin 750 TL olduğu belirtildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı, MEB) Mülteciler İçin Maddi Yardım Programı Fonu aracılığıyla finanse edilen “Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Toplumsal ve Ekonomik Ahenk Projesi'' kapsamında, Suriyeli gençler için bu ay 5 günlük Gençlik Şenliği düzenleyecek.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, meslek liselerinde okuyan 600 Suriyeli öğrencinin katılacağı şenlik, Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde yapılacak. Şartnamede otelin 5 yıldızlı, alkolsüz, denize sıfır, fiyatsız plajı olan, açık kapalı havuzu, spor ve fitness salonu olması istendi. Ayrıyeten oteldeki tüm yiyeceklerin “Helal” olması da şartnameye girdi.

Meslek liseliler

Festivale, İstanbul, Kilis, Hatay, Adana, Gaziantep, Bursa, Şanlıurfa üzere vilayetlerdeki meslek liselerinden iştirak olacak. Beş gün sürecek programın toplam maliyeti 4 milyon 653 bin 750 TL olarak açıklandı. İştirakçilere polyester çanta, bloknot, kalem, hijyen kiti, bez maske, matara, rozet, top, frizbi, yağmurluk, tişört, polar üzere ikramların verilecek. Şenlikte düzenlenecek etkinlikler ortasında ise hazine avı, halat yarışı, çuval yarışı, uçurtma imali, kültürler kolajı yer aldı.