Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mebromi Virusu nedir

Mebromi Virusu nedir
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mebromi ,Mebromi Virusu nedir, Mebromi Virusu hakkında bilgi
Mebromi Virusunun zararları nelerdir
Mebromi Virusu nasıl temizlenir
Mebromi Virusu bilgisara zararı nedir
Mebromi nedir

Mebromi Virusu nedir, Mebromi Virusu hakkında bilgi

imagesmebromivirusunedir5b04864107196

BIOS ROM'da saklanan TrojanMebromi adı verilen bu yeni nesil virus bilgisayar acıldığı anda, henuz işletim sistemi yuklenmeye başlamadan once calışmaya başlıyor İşletim sistemi calışmadı icin anti virus yazılımları devreye girmeden once zararlı kod parcasını bilgisayarın sabit diskine kopyalayan bu virus son derece sofistike bir calışma yontemine sahip

Anti virus firması bu zararlı yazılım parcasını bulup temizlese bile bilgisayar yeniden başlatıldığında tekrar calışan virus işlemi tekrarladığı icin bu kesin bir cozum olmaktan uzak Daha da buyuk sorun anti virus firmaları icin BIOS ROM icerisindeki bir virusu temizlemeyi denemek son derece riskli bir işlem cunku en ufak hata bilgisayarın bir daha acılamayacak hale gelmesine neden olabilir

Şu anda pek cok anti virus yazılımı Mebromi'nin işletim sistemine bulaştırdığı zararlı yazılımları temizleyecek şekilde guncellendi Bu nedenle anti virus yazılımınızı surekli acık ve guncel tutmaya ozen gostermeniz ve emin olmadığınız kaynaklardan gelen dosyalar konusunda dikkatli olmanızda fayda var

alıntı

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt