MEÇHUL zayıflama yolunda spor+ perhiz Bilinmeyen im bende yaz ayına girmeden zayıflama kararı aldım ve 1 haftadır başlamış bulunmaktayımİlk meslek olarak eşim bana koşu bandı ve masaj kemeri aldıEvet anında başlıyorum Ben hafta hafta kalorimi ve kilometremi yükselterek zayıflayacağım + birde jurnal bir diyetim var BOYUM:165 KİLOM:75 İDEAL KİLO:60 VERİLECEK KİLO:10 Bu diyetim GÜNLÜK:15 su bardağı su içilicek 2 bardağı sıcak su!!! KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su 1 su bardağı alışılagelmiş sıcaklıkta su KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb ham sebze (istediğiniz miktarda) ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) ÖGLEN YEMEĞİ :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda) id ARA ÖĞÜN : 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) AKŞAM YEMEĞİ : 2 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda) ARA ÖĞÜN : 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu SPOR Birinci hafta: Bu hafta 1500 km de koştum ve 100 kalori yakıyorum Masaj kemeri( adı masaj kemeri ama işlevi kalça,basen, göbek eritme) Masaj kemeri ile 1 haftada 2cm inceldimGünlük 1 saat kullanıyorum İkinci hafta: İkinci haftaya girdim Bu hafta 3ooo km koşucam 500 metre yürüycem Jurnal 1 saat de masaj kemeri kullanımı