Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meclis’in ortasında anırırım’

Hoş geldin! Poyrazstar35 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Meclis’in ortasında anırırım’
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Meclis’in ortasında anırırım’ Meclis’in ortasında anırırım’ 1549043645 1549043645 meclisinortasindaaniririm5c5487c1c199dmeclisinortasindaaniririm5c5487c1c199d http:www9gazetevatancomnewpicsnews2506200803413544285822 Durum sözlerin sahibinden travmatik savunma Verdana, Arial, Helvetica, sansserifANKARA AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, “Atatürk devrimleri toplum üstünde travma yarattı sözleri sebebiyle kendisi eleştirenlere ilginç bir tepki verdi Dün Meclis’te tüm gözler yine Fırat’ın üzerindeydi Fırat, Meclis kulisinde gazetecilerin kavga yaratan sözlerini hatırlatması üstüne şunları söyledi: YALAN MI?: Beni sert şekilde eleştiriyorlar Devrimler sebebiyle travma yaşandı dedim Yalan mı, yanlış mı? Ben fena niyetle o sözleri kullanmadım Devrimler fena demedim fakat bir gecede tekke ve zaviyeler kapanmadı mı? Şeyhülislamlık sona ermedi mi? Dünyanın her uygun devrimler böyle yapılıyor Türkiye’de böyle yapıldı Türkiye’de de bir travmaydı BİR GECEDE: Devrimler uzun bir içselleştirme sonunda oturdu Bir gecede yaşanan her şey travmadır Bugün cümbür cemaat her konuda bir şeyler söylüyor Devir Kanunları konusunda söylediklerinden nedeniyle beni eleştiriyorlar Devir Kanunları konusunda konuşanlar eğer bunların tamamını okuduysa ben Meclis’in ortasında eşek gibi anırırım KİM KAVRADI: Lozan Anlaşması’nı kim tam anlamıyla okudu ve özünü kavrayabildi Okumadan konuşuyoruz Benim NY Times’a söylediklerimin bütün metnine bakmak lazım Benim tekrar tekrar yapmaya çalıştığım yabancılarla konuşurken Türkiye’yi anlamaları için tarihsel bir çerçeve çizmektir O nedenle de benim burada yaptığım Bugüne nasıl gelindiğini izah etmek için tarihsel bir çerçeve çizmektir Erdoğan’dan destek AKP MYK toplantısında Fırat, açıklamalarının belirli bir grup medya kadar çarpıtıldığını açıklama etti Fırat, basın açıklaması yaptığını hatırlatınca Erdoğan’ın, “O medya grubu, basın açıklamanı dikkate almayacaktır, görmezden gelecektir dediği öğrenildi MYK üyeleri Fırat’a, “Yine gündem sensin, “Basın seni seviyor diye espriler yaptı gazetevatancom  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt