Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meclis'te yumruklu kavga

Meclis'te yumruklu kavga
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Meclis'te yumruklu ağız dalaşı 1549061446 1549061446 meclisteyumruklukavga5c54cd4b47321meclisteyumruklukavga5c54cd4b47321 http:staticguncelnetarchive6689TaeKd15A6cm TBMM Genel Kurulu'nda kanunsuzluk ve ihbar tartışmaları yumruklu kavgaya yol açtı TBMM Genel Kurulu’nda Mali Yılı Bütçesinde Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı’nın maddelerinin görüşmelerinde DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık’ın önceki gün gündeme getirdiği ve Malatya Üniversitesi’nde yaşanan “karaciğer naklinde ile ilgili iddialarına bugünkü görüşmelerde cevap veren CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun sözleri tartışma çıkardı Aslanoğlu, Sakık’ın iddialarının yalan olduğunu ve Sakık’ın bu iddialarla ilgili yanlış ihbar yaptığını söyleyince ortalık aniden savaş alanına döndü Sakık, yerinden fırlayarak Aslanoğlu’na “Terbiyesiz adam iftira etme bana, soytarılık yapma, bana 'ihbarcı' diyemezsin dedi ve yumruklarını peş peşe Aslanoğlu’nun suratına savurdu Sakık’ın yumruklarının birisi Aslanoğlu’nun suratına diğeri ise omuzuna isabet etti Oturumu idare eden Meclis Başkanvekili Meral Akşener kısa bir vakit şaşma yaşadıktan sonradan oturuma ara verdi Araya giren TBMM Idare Amirleri, Aslanoğlu ve Sakık’ın arasına girerek olayların daha da büyümesini önlediler DTP’liler Sakık’ı Genel Kurul salonundan çıkarırken, CHP’li milletvekilleri de Aslanoğlu’nu sakinleştirmeye çalıştılar TBMM Genel Kurulu’nda kendisine “ihbarcı dediği için, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nu yumruklayan DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, tepkilerin gerisinde CHP Grubu’nu ziyaret ederek Aslanoğlu’ndan özür diledi ve iki milletvekili sarılarak barıştılar  

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt