Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Med Cezir Dizisi Kim Kimdir?

Med Cezir Dizisi Kim Kimdir?
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Med Cezir Dizisi Kim Kimdir? med cezir dizisi med cezir dizisi oyuncular med cezir dizisi kim kimdir Sevgili melekler, bilhassa Çağatay Ulusoy hayranlarının büyük bir ilgiyle bekledikleri yeni dizi Med Cezir'in çekimlerine başlandı Amerika'nın sevilen dizisi THE OCnin ülkemizde uyarlaması olan Med Cezir dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yer alıyor Hazar Ergüçlü ve Uzlaşma Falay'ın da rol alacağı dizide Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan'da oynayan Taner Ölmez ve usta oyuncu Can Gürzap da yer alacak Kuzey Güney'in senaristi Ece Yörenç'in kaleme alacağı Medcezir'e Kuzey Güney dizisinden Şebnem Dönmez ve Hazar Ergüçlü de yer alacak 8248 8248 medcezirdizisikimkimdir5c57dde7b4704medcezirdizisikimkimdir5c57dde7b4704 298 290 medcezirjpg8248 Med Cezir Dizisi Kim Kimdir? medcezirjpg8248 Med Cezir Dizisi Kim Kimdir? DİZİDE KİM KİMDİR? Çağatay Ulusoy : Yaman Serenay Sarıkaya : Mira Can Gürzap : Asım Şekip Kaya (Aşk) Uzlaşma Falay : Selim Murat Aygen : Faruk Taner Ölmez : Mert Sebnem Dönmez : Sude (Asude) Metin Akdülger : Orkun (Orkunç)  

Similar threads

Med Cezir Dizisine İki Yeni Ad! med cezir dizisi med cezir oyuncu kadrosu med cezir oyuncuları Sevgili melekler, Çağatay Uluzoy ve Serenay Sarıkaya'nın merakla beklenen dizileri Med Cezir dizisi yeni sezonda ekranlarda olacak Senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun, yönetmenliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Med Cezir (Mira Beylice) Serenay Sarıkaya Kimdir? med cezir dizisi, med cezir serenay sarıkaya, serenay sarıkaya kimdir Sevgili melekler, yeni sezonun çarpıcı dizilerinden biri olmaya namzet Med Cezir dizisinin başrol oyuncularından biri güzel oyuncu Serenay Sarıkaya olacak Biz de bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Med Cezir Dizisi (Yaman Koper) Çağatay Ulusoy Kimdir? med cezir, med cezir dizisi, med cezir çağatay ulusoy Sevgili melekler, bu yılın başında düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve sorgusundan daha sonra bağımsızlık bırakılan Çağatay Ulusoy fena günleri geride bıraktı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Med Cezir Dizisi 1Bölüm Fragmanı med cezir dizisi med cezir dizisi tanıtım fragmanı med cezir dizisi fragmanı Sevgili melekler, Ay Yapım'ın ses getireceği düşünülen yeni sezon dizisi Med Cezir'in ilk fragmanı yayınlandı Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'yı izleyeceğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Med Cezir Dizisi 2Tanıtım Fragmanı med cezir, med cezir dizisi 2fragman, med cezir tanıtım fragmanı Sevgili melekler, yeni sezonun ilgiyle beklenen dizilerinden biri olan Med Cezir dizisinin ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı Tüm Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya hayranlarıyla dizinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,326Kullanıcılar
verliaqwSon üye
Üst Alt