Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

medal honor alient hakkında

medal honor alient hakkında
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
medal honor alient oynayan arkadaşlaroyunun bazı bölümlarini gecemiyorumbazı oyun hilelerini denediysemde başarılı olamadımmesala oyunun bir bölümünde tankı köprüden karşıya geciremiyorumbu oyunu onayan arkadaşlar tankı köprüden nasıl gececeği konusunda yardımcı olurlarsa memnun olurum

Similar threads

arkadaşlar medal of honor allıed assault'in bir türlü oyun hilelerini aktif edemedim yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Medal of Honor AIRBORNE hileleri Oyunun kısayonl dizinine enableconsole komutunu ekleyiniz Örneğin: C:\Program Files\EA Games\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\Airborneexeenableconsole gibi olmalıdır Oyun esnasında ~ tuşuna basıp, aşağıdaki kodları giriniz: god Ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
oyunun kısayonl dizinini bulamadım ilen varsa aşağıda ki işlemi yapmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim Oyunun kısayonl dizinine enableconsole komutunu ekleyiniz Örneğin: C:\Program Files\EA Games\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\Airborneexeenableconsole gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
MedaL oF HonoR Allied Assault'ta Bi bölümü Geçemedim Bi tane Binadan köprüyü patlatmalarını önlemek için sniperla adamları indiriyoz sonra Tiger Tank Geliyo Orda kuleye cıkınca napcaz Dürbün ile ucak yolluyom ama 5 6 kere tanklar ateş edince kule yılıkıyo yardım ederseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
arkadaşlar medal of honorda pasific de japon gemileri uçakla bombalanan bi bölüm var bombayı atıom patlıo ama hep aynı yerde işaret var nasıl geççem şu bölümü bilen varsa yardım etsin lütfen yada save game olan oyunun devamını görmek istiyorum şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt