Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Medal of Honor 2010 (hata mesajı)

Medal of Honor 2010 (hata mesajı)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Medal of Honor single player modunu açtığımda aşağıdaki hatayı alıyorum arkadaşlar Aynı oyunun multiplayer moduna sorunsuz girebiliyorum oyunum orjinal Steam üzerinden satın aldım Daha önce single player modu çalışıyordu ve bir kaç kez oynamıştım Artık çalışmıyor(enteresan gelebilir ama windows güncellemelerinden sonra bu hatayı aldımBelki de bir alakası yoktur)

Oyunu kaldırıp tekrar çektim steamden sorun düzelmediYine oyun dosyalarını steam üzerinden doğrulama da yaptım yine düzelmedi Ekran kartını güncelledim yine düzelmediBu hatanın sebebi ne olabilir? Bu hatayı alan bir çok oyuncu var ama tam bir çözüme ulaşamadım Steam forumların da ea'ya dert yananlar da var tabi

İşin en ilginç yanı oyunun multiplayer'ını açıyor olması Sistem özelliklerim yeteri kadar iyi oralara girmiyorum bile Daha önce oynadığım oyun çünkü Yardım edebilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum teşekkürler

Hata aşağıdaki gibidir General Protection Fault

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt