iltasyazilim
FD Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlarÖncelikle benim bilgisayarın özelliklerini verip daha sonra sorunlara geçmek istiyorum
Windows XP Service Pack 3
32 GB Ram
Nvidia GeForce 8800 GTX
Intel(R) Core(TM)2 Extreme CPU X9650 @ 300GHz
Medal of Honor:
Oyunu kuruyorumSimgesine tıklıyorum,ekrana moh airborne ayzan bir ayzı geliyor daha sonra ekran önce tüm siyah oluyor,sonra masaüstü biraz karartıyla gözüküyor ve en sonunda masaüstüne dönüyorNe yaptıysam sorunu çözemedim
Pro Street:
Oyunun yüklenemsi sırasında sürekli okuma hatası oluyorDiğer bütün hataları hallettim ama bu seferde bmwmz4geometrybin diye bi dosyayı bulamıyor
Bu konularda yardım ederseniz sevinirim
Windows XP Service Pack 3
32 GB Ram
Nvidia GeForce 8800 GTX
Intel(R) Core(TM)2 Extreme CPU X9650 @ 300GHz
Medal of Honor:
Oyunu kuruyorumSimgesine tıklıyorum,ekrana moh airborne ayzan bir ayzı geliyor daha sonra ekran önce tüm siyah oluyor,sonra masaüstü biraz karartıyla gözüküyor ve en sonunda masaüstüne dönüyorNe yaptıysam sorunu çözemedim
Pro Street:
Oyunun yüklenemsi sırasında sürekli okuma hatası oluyorDiğer bütün hataları hallettim ama bu seferde bmwmz4geometrybin diye bi dosyayı bulamıyor
Bu konularda yardım ederseniz sevinirim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.