Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Medal of honor Airborne Sorun

Medal of honor Airborne Sorun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar oyunu yüklüyorum Mdal of honor Airborne reqıues Phys X to be installed in order to run properlySee the readme file for instruntions how to installl Physx diyor ne yapmalıyım bilene reppppp

Similar threads

Medal of Honor AIRBORNE hileleri Oyunun kısayonl dizinine enableconsole komutunu ekleyiniz Örneğin: C:\Program Files\EA Games\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\Airborneexeenableconsole gibi olmalıdır Oyun esnasında ~ tuşuna basıp, aşağıdaki kodları giriniz: god Ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Arkadaşlar,ben iki cd'li dvd MOH airborne oyunu aldımKurma dosyasını çalıştırdığımda şöyle bir yazı çıkıyor:Please insert CDDVD Medal of Honor Airborne in drive E:diye bir yazı bu ne anlama geliyor ne yapmam lazımLütfen yardım edin arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Medal of Honor: Airborne Oyunun kýsayonl dizinine enableconsole komutunu ekleyiniz Örneðin: C:\Program Files\EA Games\Medal of Honor\Airborne\UnrealEngine3\Binaries\Airborneexe enableconsole gibi olmalýdýr Oyun esnasýnda ~ tuþuna basýp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
oyunun kısayonl dizinini bulamadım ilen varsa aşağıda ki işlemi yapmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim Oyunun kısayonl dizinine enableconsole komutunu ekleyiniz Örneğin: C:\Program Files\EA Games\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\Airborneexeenableconsole gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Oyunun kısayonl dizinine enableconsole komutunu ekleyiniz Örneğin: C:\Program Files\EA Games\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\Airborneexeenableconsole gibi olmalıdır Oyun esnasında ~ tuşuna basıp, aşağıdaki kodları giriniz: god Ölümsüzlük AçıkKapalı fly Uçma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt