Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Medal of Honor: Warfighter - İnceleme

Medal of Honor: Warfighter - İnceleme
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yazımın en başında hemen belirtmek istiyorum Bu yazı, Medal of Honor’ın ne siyasi ne de dini tartışmalara gebe olan taraflarını içermemekte Olabildiğince tarafsız bir şekilde, oyunun tek singleplayer modunun incelemesini yazmaya ve sizler ile deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım Bunu belirtmemde ki neden, özellikle bir çok oyunhaber sitesinde gördüğüm, oyunun dini ve siyasi tarafları ile ilgili ağır eleştiriler Bu eleştirilerin sonu elbette ki yok Bu konuda herkesin farklı düşünceleri olabilir Herkesin görüşlerine olan saygımdan dolayı, sadece oyununun kendisi ile ilgilenmeyi planlıyorum

3 hafta kala…
Yaklaşık 23 haftadır, evde bir curcunadır gidiyor Bunun nedeni ise, ev arkadaşım ve diğer 23 arkadaşımın da benimle birlikte ön sipariş ile aldığı Medal of Honor’ı bekliyor olmamız Oyun içi videoları, fragmanları, sürekli sosyal medya üzerinden birbirimize gönderiyoruz, evde son ses tekrar ve tekrar izliyoruz; tam bir curcuna
Son 1 saat…
Oyunu ön sipariş ile alanlar biliyordur, oyun hem singleplayer mode, hem de multiplayer modu gece saat 1'de açıldı Saat gece yarısını gösterdiğinde, battlelog üzerinden yazışmalarımız çoktan başlamıştı bile Birbirimize gaz verip duruyorduk

Diğer arkadaşlarımı bilmiyorum da, benim heyecanımın bu kadar üst seviyede olmasının nedeni, özellikle 2010 yılında çıkan ve seriyi ilk kez modern savaşlara yönelten Medal of Honor oyunundan sonra, serinin çok daha iyi yerlere gideceğini düşünmemden kaynaklanıyor Önceki oyunda yapılan hataları yapmayıp, eksikleri de tamamlasalar bile, belki de 9095 puan alacak olan bir oyun olabilir diye düşünüyordum

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt