Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

medal of honor yardım

medal of honor yardım

Similar threads

Medal of Honor Allied Assault hilelerini bilen ve ya yardımcı olabilecek olan var mı???
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
medal honor alient oynayan arkadaşlaroyunun bazı bölümlarini gecemiyorumbazı oyun hilelerini denediysemde başarılı olamadımmesala oyunun bir bölümünde tankı köprüden karşıya geciremiyorumbu oyunu onayan arkadaşlar tankı köprüden nasıl gececeği konusunda yardımcı olurlarsa memnun olurum
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
oyunun kısayonl dizinini bulamadım ilen varsa aşağıda ki işlemi yapmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim Oyunun kısayonl dizinine enableconsole komutunu ekleyiniz Örneğin: C:\Program Files\EA Games\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\Airborneexeenableconsole gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Selamlar ; Şu medal of honer passific versiyonu yani pearl harbor versiyonu yani bu oyun ile ilgili sonlara yaklaşıyorum ama bir türlü geçemediğim yer var oynayıp geçenler bilir sanırım jeep ile saldırı yapılan kısımdan sonraki kısım kısacası bu oyun ile alakalı hile bildiğiniz bir site...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Medal of Honor AIRBORNE hileleri Oyunun kısayonl dizinine enableconsole komutunu ekleyiniz Örneğin: C:\Program Files\EA Games\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\Airborneexeenableconsole gibi olmalıdır Oyun esnasında ~ tuşuna basıp, aşağıdaki kodları giriniz: god Ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt