Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Medal of honor !

Medal of honor !
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar oyunu internetten indirdim(steam filan değil ) oyuna sadece multiplayer olarak bağlanıyor hesap ile giriş yapıyorum serial istiyor nasıl single oynuyabilirim ? yardım lütfen

Similar threads

Medal of Honor single player modunu açtığımda aşağıdaki hatayı alıyorum arkadaşlar Aynı oyunun multiplayer moduna sorunsuz girebiliyorum oyunum orjinal Steam üzerinden satın aldım Daha önce single player modu çalışıyordu ve bir kaç kez oynamıştım Artık çalışmıyor(enteresan gelebilir ama windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar,ben iki cd'li dvd MOH airborne oyunu aldımKurma dosyasını çalıştırdığımda şöyle bir yazı çıkıyor:Please insert CDDVD Medal of Honor Airborne in drive E:diye bir yazı bu ne anlama geliyor ne yapmam lazımLütfen yardım edin arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
arkadaslar öncelikle merhaba medal off honor airborn ı kurmak istedim yalnız setupı calıstırdıgımda physXi kurduktan sonra oyun kurumuna devam etmiyor problemi nasıl çözebilirim bi yardım lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Öncelikle hepinizin kurban bayramı mübarek olsun Medal of Honor açılmıyor ***** felanda yaptım yine açımıyor Bi yardım edermisiniz Şimdiden teşekürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
call of 2 yi multiplayer oynamak için bi siteden yama indirdim Multiplayer olarak oyuna girebiliyorum ama single payer dan oynamaya çalışınca şu hatayı veriyor: FATAL ERROR Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch yardım ederseniz çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt