Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

medalofhonor pacific assault kurulumunda hata yardım edin nolur

medalofhonor pacific assault kurulumunda hata yardım edin nolur

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben medal of honor pacific assualt kurdum kurulumda hiç bir hata vermedi c rack yaptım oyunu calıştırmak için çift tıkladım oyun ayarları gibi bi yer açıldı sonra play dedim oyun açılır gibi oldu

mohpaexe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor Bu durumdan dolayı özür dileriz

bu hatayı verdi oyun kapandı sebebi ne olabilir bunun oyunu kaldırıp tekrar yukledim benim ekran kartı geforce fx 5200 512 ram 128 ekran kartı bunlardan biri yuzunden olabilirmi acaba bilenler bi yardım edebilirmi neden böle bi hata verebilir oyun

Similar threads

arkadaşlar ben medieval 2 yi netten çekmiştim ve kurulumda 1 ilk dvd 2 side 2 dvd de olmak üzere iki hata veriodu ve yoksay diyip geçiodukve dosyalarda sorun olmuo oyun oynanıodu tabi üstünden formatlar felan geçti temiz pc ye ilk defa medievalı kurdum ve kingdomsu kurmak istediğimde This...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaşlar need for speed 2 indirdim bir siteden oyunu yükledim crack olayınıda yaptım ama oyun tam açılacak gibi oluyor geri kapanıyor hata raporu veriyorbir kaç defa sildim geri yükledim ama yine aynı ekran kartında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü gta san andreas ve vietnam oyunu yüklü çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Arkadaşlar Benim FİFA06'yla ilgili bir sorunum var şimdi şöyle başlayayım; Oyunum 6 Cd Partlar Halinde Dosyaları Bilgisayara çıkarttıktan sonra Daemon Tools programı ile mdf ve mds uzantılı dosyaları çalıştırdım ve oyunu nomal bir şekilde kurdum Oyun bilgisayarda 360 GB yer kaplıyor ve oyuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt