iltasyazilim
FD Üye
Oyunu bayadır oynuyorum hep aynı hatayı almaktan sıkıldım araştırdım buldum Aslında hatayı biz yapıyoruz Küçük bi hile yapmamız oyunu etkiliyo Bildiğimiz gibi oyunu Roma, İngiltere ,Venedik ,Fransa veya ispanya ile oynamak istemeyip oyunun 'Data' böümüne girip ''descrstrat'' ayarını değiştirip devlet ekliyoruz Sorun bu MTW2 oyunu hilesiz oynamamızı istiyor kısaca Yani oyunu 0 'dan yükleyip hiç bi ayarını ellemeden kendi imkanlarımızla diğer devletleri açmak zorundayız
Bi de şu var tam olarak ne kadar etkiler bilmiyorum ama yinede Oyunun 12 patch 'ini de yükleyin
Not: Önce 11 sonra 12 yapmayın zaten 12 kendi yükseltiyor 11 yüklü ise silmeniz gerekir Üstüne yükleme yapmıyo hata veriyo
Ben şuan oynuyorum ve düzeldi İngiltereyi aldım konum olarak en iyisi şu an o Hepinize iyi MTW2 'ler İyi savaşlar
Bi de şu var tam olarak ne kadar etkiler bilmiyorum ama yinede Oyunun 12 patch 'ini de yükleyin
Not: Önce 11 sonra 12 yapmayın zaten 12 kendi yükseltiyor 11 yüklü ise silmeniz gerekir Üstüne yükleme yapmıyo hata veriyo
Ben şuan oynuyorum ve düzeldi İngiltereyi aldım konum olarak en iyisi şu an o Hepinize iyi MTW2 'ler İyi savaşlar