Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Medieval II: Total War Kingdoms Kurulumu

Medieval II: Total War Kingdoms Kurulumu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Medieval II: Total War Kingdoms 'ın kurulumunu yapamıyorum kurmaya başlamadan önce bir hata veriyor Medieval II: Total War Kingdoms will be installed gibi bi hata veriyor yardım ederseniz + rap

Similar threads

beyler bıktım benim bu pcden medieval total war 2 sorunsuz çalışıyor ama aynı diablodaki konumdaki gibi ek paketi kingdoms açılmıyor ama bu sefer sorun farklı http:img508**************myphp?image adszdq9 oyuna girer girmez oyundan atıyor ve bu hata çıkıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
arkadaşlar ben medieval 2 yi netten çekmiştim ve kurulumda 1 ilk dvd 2 side 2 dvd de olmak üzere iki hata veriodu ve yoksay diyip geçiodukve dosyalarda sorun olmuo oyun oynanıodu tabi üstünden formatlar felan geçti temiz pc ye ilk defa medievalı kurdum ve kingdomsu kurmak istediğimde This...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
medieval II total war ses dosyası için yardım!!! mtw kingdom eklenti packetini aldım!!! ama bazı ses dosyaları eksik çıktı nerden bula bilirim!!! ( korsan)) yardım edersemiz sevinirm!! azdaolsa rep vercem
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Bende Medieval TW1 var!Hile kodlarını yazıorum ör: deadringer(para şifresi) ama olmuo ya artı bi Hedef Bölümüne artı bi giriş mi girmeliyim ?!?bunun gibi Standart Hedef: D:\Program Files\Medieval Total War\MedievalTWexe Hile İçin Hedef:?????? varmı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Medieval II: Total War Tüm Oyun Hileleri,Sifreleri,KodlarıUnlockSeviyeÜrünleri Tilde (~) tuşuna basarak konsolu açın ve aşağıdaki kodları girin Unutmayın! Gireceğiniz bütün kodlar büyükküçük harf duyarlıdır togglefow Fog of War'u açıp kapar Girdiğiniz de bütün haritayı gösterir autowin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt