Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Medieval II Total War Seçilen birimi istediğimiz yere göndermek.

Medieval II Total War Seçilen birimi istediğimiz yere göndermek.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
movecharacter

showcursorstat ile kordinatı açıyorum

Fakat yukardaki movecharacter hilesini bir türlü kullanamıyorum

movecharacter Sultan Jalal 225 75 olarak girdiğimde bu hile çalışması gerekmiyormu ?

Bir türlü çözemedim olayı Eğer konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yardımlarını bekliyorum

Similar threads

Medieval II: Total War Tüm Oyun Hileleri,Sifreleri,KodlarıUnlockSeviyeÜrünleri Tilde (~) tuşuna basarak konsolu açın ve aşağıdaki kodları girin Unutmayın! Gireceğiniz bütün kodlar büyükküçük harf duyarlıdır togglefow Fog of War'u açıp kapar Girdiğiniz de bütün haritayı gösterir autowin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Ayrıntılı savaş mekanikleriyle dikkat çeken bir strateji oyunu sorsak muhtemelen tüm oyun tutkunları Total War serisinin başı çekeceği konusunda hemfikir olurlar. İlk olarak 2000 yılında Shogun: Total War oyunuyla karşımıza çıkan başarılı seri, her oyununda bizleri farklı bir döneme götürerek o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Empire Earth 2 Oyun esnasında ENTERe basın, açılan pencereye icheat yazın ve enter'a basın Tekrar enter'e basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin: # loot Bütün kaynaklara ekstra 10000 ekler # give tech Extra 50 teknoloji puanı verir # epoch up Bir çağ atlar # play god Ölümsüzlük #...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
İşte başlıyorum umarım emeği karşılıksız bırakmazsınız Empire Earth 2 Oyun esnasında ENTERe basın, açılan pencereye icheat yazın ve enter'a basın Tekrar enter'e basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin: # loot Bütün kaynaklara ekstra 10000 ekler # give tech Extra 50 teknoloji puanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Empire Earth 2 Oyun esnasında ENTERe basın, açılan pencereye icheat yazın ve enter'a basın Tekrar enter'e basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin: # loot Bütün kaynaklara ekstra 10000 ekler # give tech Extra 50 teknoloji puanı verir # epoch up Bir çağ atlar # play god Ölümsüzlük #...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,497Konular
982,562Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt