Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Medieval Kingdoms sorunu

Medieval Kingdoms sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben medieval 2 yi netten çekmiştim ve kurulumda 1 ilk dvd 2 side 2 dvd de olmak üzere iki hata veriodu ve yoksay diyip geçiodukve dosyalarda sorun olmuo oyun oynanıodu
tabi üstünden formatlar felan geçti temiz pc ye ilk defa medievalı kurdum ve kingdomsu kurmak istediğimde This 103000 update cannot be applied to the 100000 version of the gamegibi bi hata aldım sonra 102 (613 mb lik) versionu kurayım dedimkurarken o ilk medieval kurulumunda yoksay dediğimiz dosya ile ilgli bi hata verdi (Voice1dat) daha sonra bi öneri üzerine program files deki InstallShield Installation Information dan bi klasör sildim ve bu sefer 102 kuruldu ama kingdomsa gelince aynı hata ne yapabilirim
bide bu arada 102 ilacını atıp oyunu açtığımda ilk ekran geldikten sonra Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit bu hata gelio ve kapanıo ne gibi bi sorun var anlamadım bir türlü olmadı

ekran kartım ati radeon x700 se 256 mb
hdd c:dosya d:xp e:vista (xp den kuruorum xp nin c de olmadığı için bi sorun olabilirmi diye )

yardım ederseniz çok teşekürler

Similar threads

İlk olarak vista yükledim sırf bu oyun için 4 dvd olarak açığını aradım hem daha pahalıya geliyordu hemde bulamadım 2 dvd lik sıkıştırılmış aldım sonunda, yüklemesi 3 saat civarı sürüyor gerçekten sıkıştırmışlar yani ve sonunda manuel olarak ayriyetten yüklenmesi gereken dosyalar var *REDİST...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
win xp cd si cd romda olduğu zaman hiç sormadan kur a geçiyor hani kurmak için bi tuşa basın der ya öyle bişey sormuyor cd olmadığı zamanda boot failer disk falan deyip hata veriyor boot ayarlarını harddiske getirmeme rağmen her seferinde bu sorun var harddisk mi bozuldu acaba bios ayarlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt