Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Medieval Total War,benim için bi efsanedir...

Medieval Total War,benim için bi efsanedir...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar dediğim gibi bu oyun benim için bi efsane,bilgisayarımda her zaman bulunacak bi oyunama bu oyunla bi sorunum var,oyun için verilen hileleri çalıştıramıyorumBu konuda bilgisi olan ve yardım eden olursa önce teşekkürler sonra terazi

Similar threads

Medieval II: Total War Kingdoms 'ın kurulumunu yapamıyorum kurmaya başlamadan önce bir hata veriyor Medieval II: Total War Kingdoms will be installed gibi bi hata veriyor yardım ederseniz + rap
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Bende Medieval TW1 var!Hile kodlarını yazıorum ör: deadringer(para şifresi) ama olmuo ya artı bi Hedef Bölümüne artı bi giriş mi girmeliyim ?!?bunun gibi Standart Hedef: D:\Program Files\Medieval Total War\MedievalTWexe Hile İçin Hedef:?????? varmı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
arkadaşlar özellikle bakmadım aynı sorunu yaşayanlar var mı diye çünkü sinir katsayım yükseldi baya oyun açılmayınca direkt konuyu açtım varsa açılmış hali kusura bakmayın bilgisayarıma Medieval Total War'ı yükledim herşey hoş güzel oyunu açıyor menülerde bir problem yok camping'e girip ırk'ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
arkadaşlar ben medieval 2 yi netten çekmiştim ve kurulumda 1 ilk dvd 2 side 2 dvd de olmak üzere iki hata veriodu ve yoksay diyip geçiodukve dosyalarda sorun olmuo oyun oynanıodu tabi üstünden formatlar felan geçti temiz pc ye ilk defa medievalı kurdum ve kingdomsu kurmak istediğimde This...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Medieval II: Total War Tüm Oyun Hileleri,Sifreleri,KodlarıUnlockSeviyeÜrünleri Tilde (~) tuşuna basarak konsolu açın ve aşağıdaki kodları girin Unutmayın! Gireceğiniz bütün kodlar büyükküçük harf duyarlıdır togglefow Fog of War'u açıp kapar Girdiğiniz de bütün haritayı gösterir autowin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,691Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt