Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
meal 2 total warı yükledim 11 pack kurdum ***** yaptım ama şu hatayı veriyor CALIBS ne yapmalıyım msn adresim t****** cvp veririseniz sevinirim en kısasürede yardımcı olursan sanız şimdiden sağolllllllllllllllllllll
total war rome 2 hannibal at the gates türkçe yamasını arıyorum total war rome II normalde türkçe bi oyun ama sorun cok die bunu yükledim buda ingilizce berki türkçesi içinde vardır bulamamısımdır yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ntw yi yükledim ve yüklerkende bi keç sorun çıktı ama oyunu sorunsuz oynuyor fakat oyunda camping de asker üretme yerini bulamadım total warın bütün serisini oynadım ama bunda asker üretemiyorum yardımcı olursanız sevinirim Özellikle görsel olarak gösterirseniz ii olur sanırım oyun...
Total War: Shogun 2 indirdim oyunu kurdum oyna giriyorum girdikden sonra oyunu baslamak istiyorum oyun hata veriyor Total War: Shogun 2 çalışmayı durdurdu hatası nasil coze bilirim bu hatayi
Herkeze Merhaba 1 Kaç Sorum olucaktıı Yardımcı olursanız sevinirim
ShellShock nam 67' oyununu yükledm ama yüklemede hiç bi hata yok tamamen dogru okuyarak tek tek yaptım amaa oyunu actm ekran bozukk ayarlarını karıştırdım gene olmadıı karıncalııı hemm hiçbişey gözükmüyor Ekran kartındamı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.