Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

medival 2 total war yadımmmmmm !!!!!!

medival 2 total war yadımmmmmm !!!!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
meal 2 total warı yükledim 11 pack kurdum ***** yaptım ama şu hatayı veriyor CALIBS ne yapmalıyım msn adresim t****** cvp veririseniz sevinirim en kısasürede yardımcı olursan sanız şimdiden sağolllllllllllllllllllll

Similar threads

total war rome 2 hannibal at the gates türkçe yamasını arıyorum total war rome II normalde türkçe bi oyun ama sorun cok die bunu yükledim buda ingilizce berki türkçesi içinde vardır bulamamısımdır yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
arkadaşlar ntw yi yükledim ve yüklerkende bi keç sorun çıktı ama oyunu sorunsuz oynuyor fakat oyunda camping de asker üretme yerini bulamadım total warın bütün serisini oynadım ama bunda asker üretemiyorum yardımcı olursanız sevinirim Özellikle görsel olarak gösterirseniz ii olur sanırım oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Total War: Shogun 2 indirdim oyunu kurdum oyna giriyorum girdikden sonra oyunu baslamak istiyorum oyun hata veriyor Total War: Shogun 2 çalışmayı durdurdu hatası nasil coze bilirim bu hatayi
Cevaplar
0
Görüntüleme
382
MEeal Total War 2 yükledim bana sadece 6 tane ülke veriyor NEden Türkleri Yada herhangi bir milleti seçemiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Herkeze Merhaba 1 Kaç Sorum olucaktıı Yardımcı olursanız sevinirim ShellShock nam 67' oyununu yükledm ama yüklemede hiç bi hata yok tamamen dogru okuyarak tek tek yaptım amaa oyunu actm ekran bozukk ayarlarını karıştırdım gene olmadıı karıncalııı hemm hiçbişey gözükmüyor Ekran kartındamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt