Paşa: Aynen sizin dediğiniz gibi diyorum sayın Cevizoğlu
Hulki Cevizoğlu: Ben bir şey demedim ki,sizin dediğinizi soyledim
Passaparolada bir elemana soru Metin Uca: Stanley Kubrick\'in yapmak istediği fakat Steven Spielberg\'in tamamladığı filmY?
Yarışmacı: Yurassin park
VJ Bulent: Evet şu an yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?
Alparslan Bey(!): Ben Ozhan Canaydın, GS Başkanıyım
Ntv spikeri: Bağdat\'a, Cihan Haber Ajansı Muhabiri\'ne bağlanıyoruz,Alo
İHA Muhabiri: İHA kardeşim İHA (Telefonu kapatır)
(5dk Sonra) NTV Spikeri: Şimdi Bağdat\'a Cihan Haber Ajansı Muhabiri\'nebağlanıyoruz Bağdat\'ta olanları anlatır mısınız sn ?
CHA Muhabiri: Ben Bağdat\'ın 25 kilometre dışındayım Burası bir sanayi merkezi sayılabilir Bağdat\'a gidip gelmek cok zor oluyor Neler oluyor tam bilmiyorum!
MABirand: Burcun, Bağdat\'da durum nedir? Bombardıman suruyor mu?
Burcun: MABirand MAALESEF bombardıman 15 dakika once sona erdi
Metin Uca: C harfindeyiz, soyadı Koray olan ve Temmuz 2000\'de kaybettiğimiz unlu sunucumuz?
Yarışmacı: Ceyda!
Metin Uca: Tatlı Kacıklar, Cicek Taksi gibi dizilerde oynayan Erol isimli Turk Tiyatrosunun onemli isminin soyadı?
Aynı Yarışmacı: Gani!
\Deja Vu oldum zannettim\ Murat Kosova
\Bağdat\'a yapılan hava saldırısında 4 olu oldu\CnnTurk\'te gun icindeki gelişmelerin listelendiği programda
\Bursaspor\'un 5 macta iki mağlubiyet 3 yenilgisi var\ İlker Yasin
\Dokunuşu vuruşu şut orta karışımı vuruş şutu\ Şansal Buyuka
\Mete beni duyuyorsa duymadan da konusabilir\Can Ataklı (\Sen devam et Mete, biz seni dinliyoruz\demek istiyor)
Turgay Şeren: Manchester da az takım değil, bir adam var onlarda Nisteroc mu ne?
Sunucu: Van Nistelrooy!
Turgay seren: He, o ne bicim bir şey oyle yaa
\Bir hafta, yani 15 gun sonra Trt ekranlarında\Deportivo Real Sociadad macını sunan Trt spikeri
\İnsan insan gibi olduğu, insanın zaman zaman hayvan gibi olduğu, yani o şey hayvanlar yırtıcı hayvanlar\İbrahim Tatlıses (resim sergisinde bir resmi yorumluyor)
\Rize\'de oğlen saatlerinde başlayan yağmur mactan kısa bir sure once kesildi, sonra da durdu\ Tansu Polatkan
\Saddam olu, ya da hala yaşıyor\Defne Samyeli
Metin Uca: İstanbul aşığı unlu şairimiz, \Y\?
Seckin Piriler: Yasar Nuri
Memoli: Cabuk bırakın o bebeği!
Adam: O niye o?
Metin Uca: Mevlana\'nın tarikatından olup donenlere ne denir, s1,s2? Yarışmacı: Semaver!
Muhabir: Hangi dalda odul vereceksiniz?
Mustafa Topaloğlu: Hangi dal bilmiyorum, dallar iyidir,ağacın dalları yere eğilir
Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km hızla gidiyorum ya, onumdeki aracla aramdaki mesafe de 40 km olmalıdır
Sunucu: Bu durumda İstanbulAnkara yolunda sadece 13 arac olabilir!
alıntı
Hulki Cevizoğlu: Ben bir şey demedim ki,sizin dediğinizi soyledim
Passaparolada bir elemana soru Metin Uca: Stanley Kubrick\'in yapmak istediği fakat Steven Spielberg\'in tamamladığı filmY?
Yarışmacı: Yurassin park
VJ Bulent: Evet şu an yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?
Alparslan Bey(!): Ben Ozhan Canaydın, GS Başkanıyım
Ntv spikeri: Bağdat\'a, Cihan Haber Ajansı Muhabiri\'ne bağlanıyoruz,Alo
İHA Muhabiri: İHA kardeşim İHA (Telefonu kapatır)
(5dk Sonra) NTV Spikeri: Şimdi Bağdat\'a Cihan Haber Ajansı Muhabiri\'nebağlanıyoruz Bağdat\'ta olanları anlatır mısınız sn ?
CHA Muhabiri: Ben Bağdat\'ın 25 kilometre dışındayım Burası bir sanayi merkezi sayılabilir Bağdat\'a gidip gelmek cok zor oluyor Neler oluyor tam bilmiyorum!
MABirand: Burcun, Bağdat\'da durum nedir? Bombardıman suruyor mu?
Burcun: MABirand MAALESEF bombardıman 15 dakika once sona erdi
Metin Uca: C harfindeyiz, soyadı Koray olan ve Temmuz 2000\'de kaybettiğimiz unlu sunucumuz?
Yarışmacı: Ceyda!
Metin Uca: Tatlı Kacıklar, Cicek Taksi gibi dizilerde oynayan Erol isimli Turk Tiyatrosunun onemli isminin soyadı?
Aynı Yarışmacı: Gani!
\Deja Vu oldum zannettim\ Murat Kosova
\Bağdat\'a yapılan hava saldırısında 4 olu oldu\CnnTurk\'te gun icindeki gelişmelerin listelendiği programda
\Bursaspor\'un 5 macta iki mağlubiyet 3 yenilgisi var\ İlker Yasin
\Dokunuşu vuruşu şut orta karışımı vuruş şutu\ Şansal Buyuka
\Mete beni duyuyorsa duymadan da konusabilir\Can Ataklı (\Sen devam et Mete, biz seni dinliyoruz\demek istiyor)
Turgay Şeren: Manchester da az takım değil, bir adam var onlarda Nisteroc mu ne?
Sunucu: Van Nistelrooy!
Turgay seren: He, o ne bicim bir şey oyle yaa
\Bir hafta, yani 15 gun sonra Trt ekranlarında\Deportivo Real Sociadad macını sunan Trt spikeri
\İnsan insan gibi olduğu, insanın zaman zaman hayvan gibi olduğu, yani o şey hayvanlar yırtıcı hayvanlar\İbrahim Tatlıses (resim sergisinde bir resmi yorumluyor)
\Rize\'de oğlen saatlerinde başlayan yağmur mactan kısa bir sure once kesildi, sonra da durdu\ Tansu Polatkan
\Saddam olu, ya da hala yaşıyor\Defne Samyeli
Metin Uca: İstanbul aşığı unlu şairimiz, \Y\?
Seckin Piriler: Yasar Nuri
Memoli: Cabuk bırakın o bebeği!
Adam: O niye o?
Metin Uca: Mevlana\'nın tarikatından olup donenlere ne denir, s1,s2? Yarışmacı: Semaver!
Muhabir: Hangi dalda odul vereceksiniz?
Mustafa Topaloğlu: Hangi dal bilmiyorum, dallar iyidir,ağacın dalları yere eğilir
Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km hızla gidiyorum ya, onumdeki aracla aramdaki mesafe de 40 km olmalıdır
Sunucu: Bu durumda İstanbulAnkara yolunda sadece 13 arac olabilir!
alıntı