Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Medyadan uzak kadınlar

Medyadan uzak kadınlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Medyadan uzakta kadınlar

Çalışan kadınlarımız çok televizyon izleyememekteler diye düşünüyorum Lakin konut hanımları televizyon izlemekte kendilerini çağ atlattılar diye düşünüyorum Ama bu düşüncemde haksız da değilim Bir akşam teyzem bize geldi Televizyonu açtık Teyzem şu kanalda şu dizi var orayı aç dedi, açtık o diziyi izlerken girdi, diğer kanalı aç orda da şu dizi var dedi, orayı açtık o diziyi izlemeye başladık, orda girince şu kanalı aç bakalım orda şu dizi vardı adamın çocuğu ölmüş mü? Ona bakalım dedi O kanalı açtık giderken söyleyeyim o adamın çocuğu ölmüş, herkes ağlıyor çocuk 6 yaşlarında, ölmüş cennete bu vesileyle halini gösteriyor, yel değirmenleri var yukarıdan çocuğun kafasına yıldızlar düşüyor falan işte Teyzem ay yazık ölmüş, işlenmiş öteki kanala geç dedi Ben en iyisi kumandayı teyze sana vereyim dedim Teyzem bir akşamda 3 öbür kanalda 3 farklı dizi izleyip, o 3 dizinin de nasıl gittiğini anlıyor ve o 3 dizininde tamamını izlemiş gibi oluyor Sizce benim teyzem çok mu akıllı yoksa süper güçleri olan süper teyze mi? Teyzemi biliyorum fiilen zeki bir kadındır Lakin bu dizileri zeki olmayan ırk da çok rahat çözebilir Keza şunu demeliyim Akşam raslantı eşit geldiğim çocuğun ölüm sahnesine yetkililerin dur demesi gerekiyor Bir çocuk ölüyor ve inanın o sahneyi izlediğinizde ben bile o çocuğun yerinde olup ölmeyi düşündüm Yazıktır, günahtır çocuklarımıza Bu sahneleri izleyip te nasıl olsa cennete gideceğim deyip te kendini balkonlardan atan çocukların mı olması gerekiyor dur diyebilmemiz için Kadınlarımız televizyonlarla resmen aşk yaşamaya başladılar Artık ev hanımları patateslerini bile televizyon karşısında soymaya başladılar *

858,512Konular
980,964Mesajlar
30,791Kullanıcılar
cinarrxrdSon üye
Üst Alt