Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Medyasoft'tan Eğitim Projesi [BT]

Medyasoft'tan Eğitim Projesi [BT]
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Medyasoft, SAP danışmanlık eğitimleriyle yeni iş fırsatları sunuyor Kurumsal iş çözümleri alanında faaliyet gösteren SAP için 2006 yılında SAP Çözüm Akademisi çatısı altında danışman yetiştirmeye başlayan Medyasoft, SAP Türkiye ile geliştirdiği ücretli staj ve istihdam imkanlı yeni danışmanlık eğitim projesi başlatıyor
Tüm dünyada 100 binin üzerinde, Türkiye’de ise 2 bine yakın şirketin geleceğini SAP çözümleriyle planlandığı biliniyor

Uluslararası Şirketlerde Çalışma Fırsatı
Eğitim sonunda yapılan sınavlarda başarılı olan adayların uluslararası geçerliliğe sahip SAP Danışmanlık sertifikasıyla gerek Türkiye’de gerekse yurtdışında iş ve kariyer fırsatı yakalayabildiğini belirten Medyasoft Genel Müdürü İhsan Taşer, eğitim içeriğiyle ilgili olarak, şunları söyledi:

“Eğitimlerimizi sektörün en saygın isimleri ve kendi kadromuzdaki konusunun uzmanı danışman arkadaşlarımızla veriyoruz Hafta sonları planladığımız eğitimler ortalama 20 gün sürüyor Uygulama modüllerinde sınıf eğitimine paralel olarak 6 ay süre ile sınırsız erişilebilen elearning eğitimleri de sunuluyor

MMMalzeme yönetimi, PPüretim planlama, FIfinans, BASISsistem, ABAPyazılım, COmaliyet muhasebesi, HRinsan kaynakları ve BOBJBWiş zekâsı başlıklarını kapsayan eğitimlerde başarılı olan 50 aday Aydınlı, Basistek, En Kurumsal, Koçsistem, Medyasoft, İKSAP ve ISIS’de ücretli staj imkanı yakalarken, staj bitiminde sertifika sınavından başarılı olan 25 aday yeni bir iş sahibi olacak

Shiftdeletenet

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt