Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meger Ne ZormuŞ...

Meger Ne ZormuŞ...
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Meger Ne ZormuŞ 1549075054 1549075054 megernezormus5c550273ce75dmegernezormus5c550273ce75d http:img247imageshackusimg2473317560cabf962199358fe9e093mi8 Ne kadar da zormuş atmak kalbimden seni Ne dek da zormuş hatırlamamak bütün geçmişi Güya bir geçmişimiz varmış gibi…… Umut Etmek ve hatırından çıkmak Ne dek da zormuş Bilmem biliyor musun ama ben bitmiş seni görürken bitmiş sesini duyduğumu sanıp arkamı dönerken Her adını duyduğumda hala garip bir neşeyle gülerken Ne dek da güç fırlatıp atmak seni kalbimden Ancak ne acayip fakat Kalbimin en güzel köşesine yerleşmen bir saniyeden artı sürmemişti…… Hemen unutmaya çalışırken seni Bundan Böyle kalbimin bir parçası olduğunu anlamak Ne dek da zormuş Ne dek da zormuş seninle birlikte öldürmek kısacık mutlu geçmişimi Ne dek da zormuş hatırlamamak aklımdan bir türlü çıkmayan gülümseyişini Ne dek da zormuş sen bütün yanımdayken özlem duymak her bir zerreni Ne dek da zormuş atabilmek kalbimden seni…… Ben sensiz geçen her güne lanet okurken Günler geceler sen olmayınca vermek bilmezken Ben hala bir umut geçmişten bir yardım isterken Gerçekten benim için hiçbir vakit olmadığını çakmak Ne kadar da zormuş Seni mutluluğum seni ışığım seni nedenim görürken Sen birdenbire bire karanlık dünyama bir güneş gibi doğmuşken Sen tam ben düşerken elini uzatmışken Ne kadar da zormuş o karanlıklara gömülmek bitmiş Ne kadar da zormuş beni çıkardığın o kuyuya yeniden itmen Ne dek da zormuş seslenmek güneşi gecenin çöktüğünü bilmeden Ne değin da zormuş sevmek seni sen hep başkasıyla birlikteyken Ne dek da zormuş oyunun bittiğini anlayışlı olmak sonsuza kadar sürmesini dilemişken Biliyor musun bu pişmanlık duygusuyla debelenmek ne dek da baskı! Biliyor musun her gece yastığının yaşlarla ıslandığını kimseye emin etmemek ne dek da zor! Biliyor musun senin başkasına ait olduğunu anlamak ne dek da baskı! Biliyor musun seni hala bu kadar çok severken seni unutmaya niyetlenmek çok şiddet!!! Bunların hepsinin olmasına benim müsade verdiğimi çakmak Hayatımın en güzel dakikalarını yaşadığım o günü kafamdan silmek İçim kan ağlarken başkalarını da üzmemek için gülmek Ne değin da zormuş seni sevmemem gerekirken seni hoşlanmak Ne kadar da zormuş aşkınla böylece mutluyken şimdi kahrolmak mahvolmak Ne dek da zormuş ben kendimi o büyük sona hazırlarken O sonun şu an önüme serildiğini kavramak Ne kadar da zormuş sen defalarca yanımdayken sensiz almak Bilmiyorsun seni ne dek çok sevdiğimi Bilmiyorsun senin için neler feda ettiğimi Bilmiyorsun senin için nelere katlanabileceğimi Ve bilmiyorsun seni unutmanın seni hoşuna gitmek kadar şiddet olabileceğini…… Ama ben biliyorum senin beni hiçbir vakit sevmediğini Lakin ben biliyorum senin için hiçbir şey açıklama etmediğimi Lakin ben biliyorum bütün bunlara hiç değmediğini Bunları kasten seni hala hoşuna gitmek ne değin da zormuş Keşke söyleseydim sana hemen gözlerimin senden başkasını görmediğini Keşke izleseydim birazcık daha henüz bu dek canımı yakmazken gözlerini Keşke bilseydim bu aşkın bu kadar çok acı verebileceğini Ne dek da zormuş bir zamanlar beni böylece mutlu ederken hemen böyle fazla ağlatman beni Süre geçiyor yelkovan ilerliyor Ama açılan yaram kapanacağına daha da genişliyor Hayat neden yine bu dek yararsız geliyor Bütün bir hayatımı kırık bir dala bağladığımı çakmak ne dek da kuvvet Uykusuz bir geceye daha “merhaba! Güneşsiz bir sabaha daha “merhaba! Sensiz bir güne daha “merhaba! Ne dek da zormuş birdenbire bire her şeye çağrıda bulunmak “elveda! Lakin bundan böyle uyumayan son gecem bu! Bir gün tekrar güneşin doğacağını bildiğim ilk gecem! Sensiz de yaşamaya çalışmam gerektiğini anladığım bütün gecem! Ne değin da zormuş ağlamak gülmeyi bu dek da fazla hak ederken! Bir gece düşer yıldızlar göz yaşlarım gibi Bir gece kaybolur ay yüreğimdeki bu acı gibi Bir sabahtan olur sımsıcak, yaşadığım ve yaşayacağım mutluluklar gibi Ne değin da zormuş bu kadar kolayken çok güç farzetmek her şeyi!​  

858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt