iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar konuyu nasıl anlatacağımı bilmiyorum Çünkü bugün o kadar fazla kalbim kırıldı ancak , böylece derin bir boşluğa düştüm ama kâğıda dökmek istiyorum ama gözümden akan yaş ve titreşim izin vermiyor maalesef Ben geçen sene dershaneye başlarken birincil gördüğüm bi kızı çok beğenmistim ve zamanla bu beğenme hoşlantıya dönüştü ,fiilen beğenmeydi fakat o hoşlantıya dönüştürdü Nedeni ise tenefüslerde falan ben çıkarken bana bakıyodu ,etüt aldığımda bazen oradan geçerken duraksayıp bana bakıyodu , bi keresinde yanından geçerken durup dururken öksürdü vs hepsini göz önüne aldığımda onunda benden hoşlandığını zannedip , psikoloji ya bende hoşlandım Dershane bitti, sonuçlar açıklandı fln bende dedim ama içimi dökeyim bundan böyle yetti bu sıkıntı dedim ve mesaj attım whatsapptan , mesaj atarkende bulgar göçmeni oldugum için adımı bulgarca yazmıstım ve profil resmim yoktu Merhaba demistim yanıt gelmemisti gördüğü halde Gerisinde resmimi koydum adımı da türkçe yazdım ve tekrar espriyle karışık mesaj yazdım pardon tanıyamadım dedi Anlattım iste bende şu dershaneydim diye O da bana daha önce seni hiç görmedim ,zaten çevreye dikkat eden biri değilim dedi O an o kadar üzüldüm fakat hemen hemen oturup hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım Arkasında bende konusma isteğin olmadığını anladım , zaten beni de tanımıyomuşsun , bu saatten sonradan kendimi tanıtmakta amaçsız olur Rahatsız ettiğim için özür dilerim dedim Gelen cevap ise bundan böyle cidden ağlattı beni çünkü evet bencede yararsızdiyerek cevap verdi Hayatım her tarafında iki kıza açıldım , ilki reddetti ikincisi ise varlığımdan haberi yoktu Aynaya baktığımda kendi kendime yakışıklısın lan vay be diyodum fakat bugünden daha sonra artık aynaya bakmaktan utanıyorum Bi gram özgüvenim vardı o da gitti Bugünü hatırlamamak istiyorum eski adam olmayı istiyorum fakat enkaza girdim artık , beynime işlemiş durumda Bi kız nasıl olurda bi hayatı böyle paramparça eder ?