Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet Ali Aydınlar İstifa Kararı

Mehmet Ali Aydınlar İstifa Kararı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Mehmet ali aydınlar istifa mı etti

Ankara ’da dün yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ’ın açıklaması damgasını vurdu Federasyon Başkanı Aydınlar, Yıldırım ’ın cezaevinden gönderdiği mesajın okunması üzerine salonu terk etti Takriben 15 dakika daha sonra buluşma salonuna dönen Aydınlar ve ekibi daha önce farkında olan oldukları ve federasyonu suçlayan ifadeler içeren açıklamadan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi

Mehmet Ali Aydınlar, şike ve teşvik soruşturmasında kasıt haline getirildiklerini ve böyle bir ortamda ödev yapmasının muhtemel olmadığını söyleyince, toplantıya katılan kulüp başkanı ve yöneticileri neredeyse şoka girdi Öncelikle Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener almak üzere Nihat Özdemir haricindeki tüm kulüp temsilcileri Aydınlar ’ı kararından vazgeçirmek için harekete geçti Aydınlar ise “Ben ve ekibim Türk futbolunu içine düştüğü krizden çıkarmak için her türlü fedakârlığı yapıp elimizden geleni yapmaya çalışırken, böyle bir suçlamayla karşı karşıya kalmak son derece kırıcı Ben artık yokum yanıtını verdi
Aydınlar kararını tüm yönetim kurulu üyeleri ile paylaşmadan açıklamayacağını, ancak pazartesi günü yapılacak idare toplantısından sonradan detaylı bir izah etme ile konuyu kamuoyu ile paylaşmayı planladığı bildirildi

Mehmet Ali Aydınlar ’ın istifası kurmayları göre da şaşkınlıkla karşılanırken Pazartesi günkü yönetim kurulu toplantısında konunun detaylarıyla ele alınacağı belirtildi Aydınlar ’ı vazgeçirmek için Kulüpler Birliği Vakfı ’nın da devrede olduğu, böyle bir süreçte görevi bırakmasının Türk futbolunda derin yaralar açacağı görüşünde birleşildiği kaydedildi

*

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt