Mehmet Ali Birand 'a Patronlarından Veda Bu konu; Mehmet Ali Birand 'a Patronlarından Veda haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Kanal D 'nin esas haber sunucusu, programcı ve duayen gazeteci Mehmet Ali Birand bu akşam 18:29 itibarıyla hayatını kaybetti Dün safra kesedindeki stentin değiştirilmesi için hastaneye yatan Mehmet Ali Birand büyüyen bir komplikasyon sonucu hayata veda etti Birand 'la yıllardır çalışan Doğan Holding Onursal Başkanı Açık Fikirli Doğan ve kızı Doğan TV Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalçındağ Doğan bir takım açıklamalarda bulundular 1548628434 1548628434 mehmetalibirandapatronlarindanveda5c4e31d6dd1bbmehmetalibirandapatronlarindanveda5c4e31d6dd1bb mehmetalibirandapatronlarindanveda5c4e31d6dd1bb Doğan Holding Onursal Başkanı Okumuş Doğan ve kızı Doğan TV Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalçındağ Doğan, Mehmet Ali Birand'ın vefat haberinden daha sonra açıklamalarda bulundu 'İçim yanıyor' diyen Okumuş Doğan, Izdırabım büyük yeri doldurulmaz basit kolaydiye konuştu Arzuhan Yalçındağ Doğan ise, Çok uzun yıllar birlikte çalıştım Hiçbir kırgınlığımız olmadı Hastalığında bile pozitiftidiye konuştu AYDIN DOĞAN'IN SÖZLERİ Uzun yıllar baştan başa sanatçı gazeteci Mehmet Ali Birand'ın patronu olan Okumuş Doğan Kanal D Asıl Haber'de artist gazetecinin ölümüyle ilgili duygularını aktardı Aydınlatılmış Doğan, şöyle konuştu: İçim yanıyor Pozitif söyleyecek bir şeyim yok Bana tarafından Türk basını büyük bir haberciyi kaybetti Ayrıca basın ayrıca televizyon dünyası Yeni yetişenler defalarca Mehmet Ali Birand'ı habercilikte, başarıda misal alacaklar Müthiş bir heyecan, muhteşem bir galibiyet, harikulade bir başarıya sahip bir adamdı Hiç aklıma gelmedik bir anda böyle bir sürpriz yaptı Izdırabım büyük yeri doldurulmaz basit basit Nur içinde yatsın Allah rahmet eylesin Bana da telefonlar geliyor Dikte büyük yerden yapılacak bir şey değil Nur içinde yatsınKültürlü Doğan'dan daha sonra canlı yayına bağlanan Doğan TV Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalçındağ Doğan da şöyle konuştu: Çok üzgünüm binlerce, milyonlarca insan gibi Yani çok uzun yıllardır birlikte çalıştım Hiç büyük bir kırgınlığımız olmadı mükemmel bir gazeteciydi Hastalığında bile pozitifti Her Zaman hayat doluydu Dediğim gibi yalnızca bir egzersiz arkadaşım yok bir dostumdu da
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.