Mehmet Ali Birand Vefat Etti mi? Bu haber Mehmet Ali Birand'ın ölüm haberine yer vermektedir Medya dünyasından bir yıldız daha kaydı Yoğun bakımda çare aşağı olan Mehmet Ali Birand ne yazık ancak hayatını kaybetti Bir süredir kanser tedavisi görebilen Mehmet Ali Birand sevenlerini yasa boğdu Kendisine Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı ve tahammül diliyoruz Mekanı Cennet olsun 1548628472 1548628472 mehmetalibirandvefatettimi5c4e31fc39286mehmetalibirandvefatettimi5c4e31fc39286 mehmetalibirandvefatettimi5c4e31fc39286 Teferruatlar geliyor; Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'dan (72) kötü haber geldi Dün safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat olan Birand'ın beyin ölümü gerçekleşti Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu Birand’ın sağlık durumu durumuyla ilgili izah etme yapan Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, Daha önce biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı Bu stendin rutin değişiklik zamanı gelmişti Dün (önceki gün) yapılacaktı lakin operasyon bugüne (dün) kaldı Stent değiştiğinde bir enfeksiyon meydana geldi Doktorlar bir enfeksiyon saptama etti Kan değerlerinin normale dönmesi için hastanede tutuyorlar Doktorlar yaşamsal tehlikesi değil diyor'' demişti Birand'ın bilincinin açık olduğunu söyleyen Sarılar, Ben yanında girmedim Doktorlarla görüştüm Doktorların açıklaması bu Bundan öte bir şey söylemiyorlarifadelerini kullanmıştı