Mehmet Ali Birand'dan Hoş Haberler! mehmet ali birand, ameliyat oldu, iyi haberler, sağlık, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660264 1548660264 mehmetalibiranddanguzelhaberler5c4eae2d1496emehmetalibiranddanguzelhaberler5c4eae2d1496e mehmetalibiranddanguzelhaberler5c4eae2d1496e Sevgili melekler, Geçtiğimiz günlerde kanser teşhisiyle ameliyat olan Mehmet Ali Birand'dan ,sağlık durumuyla ilgili iyi haberler gelmeye devam ediyor! NTV canlı yayında Ruşen Çakır'ın konuğu olan Birand,'Yazı İşleri' programında , geçen hafta cuma günü olduğu ameliyatla ilgili bilgi verdi: Bir tabu kırdık kafamızı da kırdık benzer şekilde Lakin çok iyiyim çok teşekkür ederim Lakin şu Hasan Cemal bütün karizmamızı bozdu Cengiz'le birlikte onu konuşuyorduk dün Gitti en kayda değer adamla (Murat Karayılan röportajı) konuştu ve bütün malı götürdü Ruşen Çakır'ın Hala sana gıda mal var ağabeysözlerine ise Bir ayağa kalkayım ondan daha sonra harekata başlayacağım zatenkarşılığını verdi Çakır'ın sağlığını sorması üzerine ise şöyle konuştu: Sağlığım iyi kendimi iyi hissediyorum ve toparlanacağım Önümüzdeki birkaç hafta içinde tam da toparlanırım Ondan sonra da gelecek sezon yola devam edeceğim inşallah İstediğim buydu hiçbir süre da kanserin beni yeneceğine inanmadım kafamı oraya koymadım Ben kendi işimi yaparım değişik tarafı ne olursa olsun diye gittim ve şu anda kazandım lakin bakalım sonrası da var natürel id