Mehmet Ali Erbil ağladı işte o şehvetli anlar mehmet ali erbil ağladı gözyaşları niçin ağladı görüntüleri fotoları resimleri haberleri burada arkadaşlar Espirili ve neşeli halleriyle tandığımız Mehmet Ali Erbil, senelerdir güler yüzü ve şakalarıyla sunduğu Çarkıfelek Yarışmasında hüngür hüngür gözyaşları döktü Melek'lerim Ekranlarda ele avuca sığmaz olarak bildiğimiz Mehmet Ali Erbil, bir yarışmacısının göz yaşlarına dayanamadı ve Mehmet Ali Erbil ağladı arkadaşlarım Kızı Sezin'de babasının göz yaşlarına dayanamamış ve oda ağlamış ve şunları demiş babamın evdeki gerçek hali budiye anekdot düşmüş Melek'lerim 1548650470 1548650470 mehmetalierbilagladiisteoduygusalanlar5c4e87ea6e717mehmetalierbilagladiisteoduygusalanlar5c4e87ea6e717 mehmetalierbilagladiisteoduygusalanlar5c4e87ea6e717 “İşte o izlediğiniz benim evdeki babam Haberleri bile izlerken gözleri dolan, bize ve etrafına baki sevgi veren, sizlerin defalarca gülerken gördüğü showman“ Önceki gün ekran başındakiler Mehmet Ali Erbil’i ilk önce ağlarken gördü Araba verdiği ailenin mutluluk gözyaşlarına karşılıklı oluyordu ünlü şov yapan Milyonların önünde üzgün Erbil’e benzer dakikalarda biri daha eşlik ediyordu Yakın bir tarihte evlendirdiği kızı Sezin’di o Babasını öncelikle ekranda ağlarken görebilen Sezin, o an yaşadıklarını hissi bir yazıyla kağıda döktü İşte Sezin’in magazinselcom’da bulunan o yazısı: Çarkıfeleği izlerken pek fena oldum ama; babasının kızı olarak ben de hüngür hüngür ağladım Bugün (dün) TV programlarında konuşurlarken “Mehmet Ali Erbil başta bu dek gerçekti denildi Doğrusu babam bu camiadaki en reel insanların başında geliyor Sadece mesleğinden ötürü sürekli insanları eğlendirdiği ve neşelendirici olduğu için onun iç dünyasını görmenin daha güç olduğunu düşünüyorum O her zaman gülerken gördüğünüz insan aniden hüngür hüngür ağlıyor ve ben diyorum ancak işte benim babam! Her gün çalışmış, şayet de hayatını fazla yaşayamamış Fakat bize tekrar tekrar baki sevgisini vermiş Küçükken kendi kendine sözler verirmiş “ben hiç boşanmayacağım, çocuklarıma bunu yaşatmayacağım diye Ama yaşam onu buralara getirmiş Çarkıfelek’te izlediğimiz Mehmet Ali Erbil bunca sene daha sonra ilk kere bu kadar duygularını dizginlemeden yaşadı programında Olur Ya sadece yarışmacı olan bayanın oğlunu okutabilecek olmasına, olur ya kendi çocukluğuna, belki ayrılıklarına, belki hastalığına, olur ya de yılların birikimi ile ağladı Fakat bütün izleyenlere benim babamı gösterdi benim gözümle İşte o izlediğiniz benim evdeki babam Haberleri bile izlerken gözleri dolan, bize ve etrafına sonsuz sevgi veren, sizlerin hep gülerken gördüğü showman Çocukluğumdan beri babamla ilgili ara sıra iyi bazen de negatif yorumları okuyarak büyüdüm “Benim babam bu yok ama siz böyle yazmışsınız dedim Yani ben; Çarkıfeleği izlerken ağladım ama bir yana da mutlu oldum ayrıca kazanan aile namına hem de babamı benim gözümle görebildiğiniz için İşte benim ilk aşkım, babam, gözümdeki Mehmet Ali Erbil Sezin ERBİL YAZGAN