Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde itiraf etti: Annemi sevemedim

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde itiraf etti: Annemi sevemedim
0
59

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
mehmet_ali_erbil_gozyaslari_icinde_itiraf_etti_annemi_sevemedim_1622788423_9572.jpg

Çarkıfelek ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, çocukluk yıllarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Annesini sevemediğini gözyaşları içinde anlatan Erbil, "Bizi üvey babaya ezdirdiği için annemi sevemedim asla" tabirlerini kullandı.

Usta oyuncu Mehmet Ali Erbil, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla magazin gündemine damga vurdu. Mehmet Ali Erbil’den yıllar sonra gelen itiraflar adeta bomba tesiri yarattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Mehmet Ali Erbil’in annesi hakkında söylediği kelamlar çok konuşuldu. İşte Mehmet Ali Erbil’in hayatına dair anlattığı çok özel açıklamaları …

"14 yaşıma geldiğimde, üvey baba beni ergen periyoda girdiğim için konutta istemedi! Annem de çaresiz kaldı, çok sevdiği için hürmet duyuyorum, bize sahip çıkamadı. Film üzere, üvey annem de abimi istemedi. Dediler ki bunlara bir yatılı okul bulalım, en yakını baba sanatçı ya, konservatuar olur. İkimizi de konservatuar imtihanlarına soktular, ben 14 abim 17 yaşındaydı."

ÜVEY BABAMA EZDİRDİ

Beni üstün yetenek olarak 14 yaşında konservatuara aldılar, birinci öğrenciyimdir. Abim kazanamadı. Ben yatılı okula girmiş oldum ve annem Ankara'da ben de Ankara'da okuyorum. Tekrar bağımız hiç olağan değil.

En acısı, hiç unutamadığım, kirli çamaşırlarımı anneme yıkatmıyordu üvey babam. Komşumuz vardı ben komşumuza deterjan alırdım, komşumuz yıkardı benim çamaşırlarımı. Yatakhaneye gelirdim gece ağlardım, 'Allahım ben hiç bu türlü olmayacağım ben hiç ayrılmayacağım, hiçbir vakit karımla ayrılmayacağım, bu türlü çocuklarım olmayacak benim' derdim. Ancak hiç dediğim olmadı, dünya istediğin üzere sürmüyor. Bu arayıştan, bu sevgisizlikten 4 tane eşimden de ayrıldım, annemi sevemedim sonra. Bu benim yanılgım değil. Sevemedim annemi, içimden o denli şeyler boşaldı gitti ki, sevemedim asla! Bizi üvey babaya ezdirdiği için!