Mehmet Ali Erbil Irmak Atuk aşk mı yaşıyor mehmet ali erbil dere atuk aşkı birliktelermi ilişkisi tenis maçı resimleri haberleri burada arkadaşlar Ekranların sevilen şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil'in geçtiğimiz günlerde yine ekranların en sevilen dizilerinden olan Mükemmel Yüzyıl dizisinde rol alacağı haberlerini paylaşmıştık sizlerle Bir fazla evlilik yapan Mehmet Ali Erbil Tuğba Coşkun'la yaptığı evliliğide boşanmayla noktaladı Geçtiğimiz günlerde, Mehmet Ali Erbil Irmak Atuk ile aşk dedikodularına engel olamadı ve iş arkadaşı Irmak Atuk ve Mehmet Ali Erbil aşk yaşıyor haberleriyle magazin gündemini meşgul etti İkili aşk yaşadıklarını kabul etmesede, bütün dikkatleri üzerlerine çekiyorlar ve Mehmet Ali Erbil Irmak Atuk birlikteler mi gibi düşüncelere yer veriyorlar İşte o haber Melek'ler! Mehmet Ali Erbil ve adının aşk dedikodularına karıştığı Irmak Atuk, önceki gün Akatlar Club Sporium’da düzenlenen tenis turnuvasında karşı karşıya geldi 1548649403 1548649403 mehmetalierbilirmakatukaskmiyasiyor5c4e83bfc78dcmehmetalierbilirmakatukaskmiyasiyor5c4e83bfc78dc mehmetalierbilirmakatukaskmiyasiyor5c4e83bfc78dc Birlikte oldukları iddia edilen şovmen Mehmet Ali Erbil ile 'Çarkıfelek' programındaki partneri Irmak Atuk, önceki gün Clup Sporium'da düzenlenen tenis turnuvasında misafir etme maçı yaptı Aşk söylentilerini yalanlayan Irmak Atuk, İddialar dürüst olsaydı buraya el ele gelirdikdiyerek şunları söyledi: Birlikte olsaydık saklamazdım Zaten saklayacak bir ilişki yaşamam Mehmet Ali Bey'e fazla hürmet duyuyorum Fazla güzel bir programda birlikteyiz Dıştan gözüktüğü gibi fazla çapkın biri değil Bana karşısında her zaman saygılı davrandı keza çok karizmatik Duygusal, hoş bir diyaloğumuz var Mehmet Ali Bey'in fazla çapkınmış imajı var Benim gözümde de öyleydi Bu işe başlarken fazla çekindim ama kadınlar Erbil'e saldırıyor Zaten bir kadın istemedikten sonra cebren hiçbir şeyi yaşayamaz O yüzden Mehmet Ali Bey'in çapkınlığı lafta kalıyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.