Mehmet Ali Erbil Harikulade Asır Ekibine Katılıyor mehmet ali erbil harikulade yüzyılda oynayacakmı hakkında detaylı bilgiler mekanıcom'da Müthiş Yüzyıl dizisi sürpriz oyuncularına bir yenisini daha ekliyor melekler Burak Özçivit, Mehmet Günsur, Engin Günaydın'dan daha sonra şimdide başarılı komedyen Mehmet Ali Erbil Harikulade Asır ekibine katılacakmışBakalım sanatçı oyuncu hangi rolde oynayacak 1549277327 1549277327 mehmetalierbilmuhtesemyuzyilekibinekatiliyor5c58189345869mehmetalierbilmuhtesemyuzyilekibinekatiliyor5c58189345869mehmetalierbilmuhtesemyuzyilekibinekatiliyor5c58189345869 Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlatan dizide yakında Mehmet Ali Erbil de oynayacak Meşhur şov yapan, oynayacağı bölümlerin senaryosunun henüz imlâ aşamasında olduğunu söyledi: “Muhteşem Yüzyıl, beğeniyle izlediğim bir dizi Yapımcı Timur Savcı, bana dizide oynamamı önerge etti Ben de önce senaryoyu görmem gerektiğini söyledim Tarihi bir dizide oynamak bana kibir verir acilen rolüm ve oynayacağım bölümün senaryosu yazılıyor Bir problem çıkmazsa, rolümün hakkını veririm