Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet Ali Erbil Özlem Yıldız Aşkı Yeniden mi Alevleniyor?

Mehmet Ali Erbil Özlem Yıldız Aşkı Yeniden mi Alevleniyor?
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mehmet Ali Erbil Arzu Yıldız Aşkı Tekrar mi Alevleniyor? mehmet ali erbil, açlık yıldız, mehmet ali erbil özlem yıldız Sevgili melekler, şov yapan Mehmet Ali Erbil'le eşinden ayrılan Özlem Yıldız'ın instagram hesaplarından yazışmaları, eski aşkın her tarafta mi alevlendiği sorularını akla getirdi Ünlü şov yapan ise bu dedikodulara son noktayı koydu: Denenmişi denemem! İşte haberin detayları 22199 22199 mehmetalierbilozlemyildizaskiyenidenmialevleniyor5c4dded1540eemehmetalierbilozlemyildizaskiyenidenmialevleniyor5c4dded1540ee 159 318 ozlemyildizmehmetalierbiljpeg22199 Mehmet Ali Erbil Özlem Yıldız Aşkı Yeniden mi Alevleniyor? ozlemyildizmehmetalierbiljpeg22199 Mehmet Ali Erbil Özlem Yıldız Aşkı Yeniden mi Alevleniyor? Eşinden boşanan Istek Yıldız ile bir dönem büyük aşk yaşadığı şov yapan Mehmet Ali Erbil'in Instagram'da mesajlaşması, 'İkili her tarafta yakınlaştı' iddialarına niçin oldu Ünlü şovmen, dedikodular üzerine şu özel açıklamayı yaptı: Arzu benim arkadaşım Böyle bir şey laf konusu bile olamaz Ona mutluluklar dilerimAYRILDIĞIM BİRİYLE YENIDEN BİRLİKTE OLMAM Sabah'ta yer alan habere tarafından, Erbil, neden böyle bir ilişkinin olamayacağını da şöyle izah etti: Benim bir felsefem vardır; ayrıldığım hiç kimseyle baştan ilişki yaşamam Çünkü denenmişi denemek kitabımda yoktur Ayrıca unutulmasın oysa; ben boşandığım eski eşlerimle de hâlâ görüşüyorum Genişletmek için tıkla  

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt