Mehmet Ali Erbil'in hastalığı mehmet ali erbil, haberleri, hastalığı, nedeni, resimleri, hakkında data için yazımıza buyrun arkadaşlar 1548652502 1548652502 mehmetalierbilinhastaligi5c4e8fdb6912fmehmetalierbilinhastaligi5c4e8fdb6912f mehmetalierbilinhastaligi5c4e8fdb6912f Fazla nadir görülen “kaçış sendromu adlı hastalığa yakalanan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde hastaneye yattı meleklermehmetalierbilinhastaligi5c4e8fdb71368alt 28 günde bir hastaneye gidip hap aldığını söyleyen meşhur şov yapan, hastalığa nasıl yakalandığını İzzet Çapa’ya verdiği röportajda anlattı: “Hastalığımın adı kaçış sendromu Damarlarımdan su kaçıyor Hastalığın nedeni de bana kadar fazla ilgi çekici O dönemde ben fazla çalışıyordum Hastalığımdan iki gün önce bir gece kulübüne gittik, oturduğum yere köpek pisliği koymuşlar Kimin aklına gelebilir oysa, lüks bir gece kulübünde oturduğun yerden pislik bulaşacak üzerine! Aklıma bile gelmedi ne olduğu Elimi sürdüm, daha sonra kokladım üstelik İki gün daha sonra hastalandım O dönem ANS Stüdyoları’nda yapıyordum programı Zaten orası gecekondu mahallesi gibiydi, daha sonra bina çıkılmış Oraya duş yaptırmıştım Akıcı su pis ve kokuluydu Orada duş alıyordum Her seferinde de söylüyordum ‘Lağım suyu bu, lağım karışıyor’ diye Çünkü o kadar kokuyordu Hastalandığımda bu da aklıma geldi Erbil, görüntüsünün yıllardır değişmemesinin nedenini içki kullanmamasına bağladı: “Tek avantajım şu; hiç içki kullanmıyorum Kimse bilmez bunu o kadar çok istiyorum ancak içmek Hekim da diyor fakat ‘Yemekte bir kadeh iç, fazla yardımcı!’ Lakin bir bardak bile içemiyorum 44 yaşında ilk sigarayı ağzıma aldım, daha sonra da sigaraya başladım