Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet Erdem Hakim Bey Sozleri

Mehmet Erdem Hakim Bey Sozleri
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mehmet Erdem Hakim Bey şarkısının sozleri

Şikayetim var cumle yasaktan
Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah

Gun olur yerle yeksan olurum
Gun olur şahım devri devranda
Kanun ustune kanun yapsalar
Soz ucar yazı iki cihanda eyvah

Sussan olmuyor susmasan olmaz
Dil dursa Hakim Bey tende can durmaz
Yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Kaleme tedbir koma tek durmaz

Similar threads

Mehmet Erdem Hakim Bey Sozleri Mehmet Erdem Hakim Bey şarkısı sozu Şikayetim var cumle yasaktan Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah Gun olur yerle yeksan olurum Gun olur şahım devri devranda Kanun ustune kanun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Mehmet Erdem Hakim Bey Şarkı Sozu Şikayetim Var Cumle Yasaktan Dillerimi Hakim Bey Bağlasan Durmaz Gelsin Jandarma Polis Karakoldan Fikrim Firarda Mahpusa Sığmaz Eyvah Gun Olur Yerle Yeksan Olurum Gun Olur Şahım Devri Devranda Kanun Ustune Kanun Yapsalar Soz Ucar Yazı iki Cihanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
mehmet erdem Hakim Bey Şikayetim var cumle yasaktan Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah Gun olur yerle yeksan olurum Gun olur şahım devri devranda Kanun ustune kanun yapsalar Soz ucar yazı iki cihanda eyvah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kuzey Guney 17 Ekimde Calan Şarkı Sozu Mehmet Erdem Hakim Bey Şarkı Sozleri Şikayetim var cumle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Gun olur yerle yeksan olurum Gun olur şahım devri devranda Kanun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Kuzey Guney 13 Haziranda Calan Şarkı Sozleri Kuzey Guney Calan Şarkı 13 Haziran şikayetim var, cumle yasaktan dillerimi hakim bey, bağlasan durmaz gelsin jandarma, polis karakoldan fikrim firarda, mahpusa sığmaz eyvah gun olur yerle yeksan olurum gun olur şahım, devi devranda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt