Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet Özhaseki: 'Türkmen Çocuğuyum Ama Kürt Kardeşlerime Hizmet Ediyorum'

Mehmet Özhaseki: 'Türkmen Çocuğuyum Ama Kürt Kardeşlerime Hizmet Ediyorum'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
s-7e376a609729fc96956b7f26a1a426301157c74d.jpg

AKP Genel Lider Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Şırnak ziyareti sırasında kendisine 'Senin Şırnak'ta ne işin var, Kayserilisin' diye iletiler atıldığını belirtip 'Evet, ben Kayseriliyim, Türkmen çocuğuyum, Sünni'yim üstelik fakat siz Kürt kardeşlerime hizmet ediyorum' dedi.

AKP Genel Lider Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Esenler Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen “Esenler Kayseri 5. Mantı Festivali”nde konuştu.

"Sünni’yim üstelik lakin elhamdülillah buralara geldim"

Bakanlık yaptığı devirden kelam eden Özhaseki, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığına geldim. Bana Güneydoğu’yu işaret ettiler” deyip şu tabirleri kullandı:

“O periyotta çukur aksiyonu yapan teröristler vardı. Ellerine silahları almışlar, ‘Buraya T.C. giremez.’ diyorlardı. Sur’da, Nusaybin’de, Silopi’de, İdil’de, Hakkari’de çukurları kazmışlar ‘Biz bağımsızlık ilan ettik. Bu devleti böleceğiz.’ diyorlardı. 30 binden fazla konutu de yıkmışlardı orada. Cumhurbaşkanımız beni oraya görevlendirdi. Ömrümde birinci kez o taraflara gittim. 30 bin tane gariban Kürt kardeşimizin elhamdullilah konutlarını yaptım orada 1 sene içinde, kendilerine teslim ettik. Evvelki haftalarda bir gençlik merkezi açılışı için Şırnak’ı ziyaret ettim. Ben de konuşmacıydım, çıktım onlara dedim; ben Şırnak’a gelirken, toplumsal medyada bu bölücülerin uzantıları bana ileti atıyor, ‘Senin Şırnak’ta ne işin var, Kayserilisin.’ diye. Evet, ben Kayseriliyim, Kayseri’den geliyorum, Türkmen çocuğuyum, Sünni’yim üstelik fakat elhamdülillah buralara geldim, siz Kürt kardeşlerime hizmet ediyorum.'

858,505Konular
982,894Mesajlar
33,086Kullanıcılar
eckiiiiSon üye
Üst Alt