Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmetcan Mincinozlu Hakkında

Mehmetcan Mincinozlu Hakkında

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mehmetcan Mincinozlu Hakkında kısa data

Mehmetcan Mincinozlu Hakkında data

Mehmetcan Mincinozlu 24 Şubat 1984 istanbul doğumludurEğitim Durumu Sankt Georg Avusturya Lisesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur

Mehmetcan Mincinozlu oynadığı diziler

Eve Düşen Yıldırım
Küçük Sırlar
Gün Akşam Oldu
Korusun
İki Aile
Lise Defteri *

Similar threads

Mehmetcan Mincinozlu 24021984 İstanbul doğumludur Mehmetcan Mincinozlu Sankt George Avusturya Lisesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur Bir çok televizyon dizisinde rol alan genç oyuncu, şu sıralar ise Show Tv ’de yayın hayatına başlayan Eve Düşen Şimşek Disizinde Sait...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Mehmetcan Mincinozlu, 24 Şubat 1984 yılında İstanbul'da doğdu Mehmetcan Mincinozlu, St Georg Avusturya Lisesi'nden mezun olmuştur sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir Mehmetcan Mincinozlu, Eve Düşen Yıldırım'da başrollerden biri olan Sait karakterini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Mehmetcan Mincinozlu 24021984 tarihinde doğmuştur Doğum yeri İstanbul olan ünlü oyuncunun Boyu 190 kilosu ise 79 dur Göz rengi siyah ve saç rengi ise koyu kahverengidir Meşhur oyuncunun eğitim hayatı ise Sankt George Avusturya Lisesinde okumuştur Lise döneminde tiyatroya oldukça ilgi duyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Nasıl lakin yakışıklı çocuk dimi? Erzincan'ın Tercan'a alt Beykonak köyünde sekiz kardeşin beşinci olarak dünyaya gelen Hüseyin Turan, ilkokul ikiye dek yaşamını burada sürdürdü İlkokul ikiye geldiğinde ailesiyle birlikte İzmir'e yerleşti Lise yıllarında bağlamayla tanıştı Bağlamayla birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Ben Onu Çok Sevdim (2019 Karakteri:Yüksel Menderes Eve Düşen Şimşek(2019) Karakteri:Sait Gün Akşam Oldu(2019) Karakteri:Tarık Minik Sırlar(2010) Karakteri:Aslan Cem Nefes() Karakteri: Deniz Korusun(2008) Karakteri:Sarp Hayat Apartmanı(2007) Karakteri:Yakup Kadri İki Aile(2006)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt