Mehmetim Şehitler ölmez demiştik ya Sen acilen öldün Mehmet'im Sana dağda kurşun sıkanlar, yoluna mayın döşeyenler var ya Hani bela okuduğumuz Hani elleri kırılsın dediğimiz Hani senin gömleğini, ceketini koklarken lanet ettigimiz Onlar şimdi Mecliste Mehmet'im Onların adı derhal Milletvekili Biliyorum, kaşlarin çatık derhal Biliyorum ruhun tedirgin Şehit oldum, niçin? diye soruyorsun Mehmet'im Ben hemen sana ne cevap vereyim? Sana ne söyleyeyim? Sana ne cevap vereyim? Ben sana bir şey söyleyemem Ben sana bir cevap veremem Ne söylesem sana, ruhuna refah veremem Ne söylesem seni ikna edemem Sana kursun sıkanı, Meclis çatısı altına sokanı, PKKya yataklık yapanı koynuna alanı kınarım sadece Mehmet'im Dağlarda bayram var, sana kurşun sıkan eller şu anda kına yakıyor id Dağlarda bayram var Mehmet'im, bölücü şu anda Ankara'nin göbeğinde yatıyor Sorma bana, Peki ben niye öldüm? diye Sen ölmemiştin, sen şehitsin Mehmet'im Fakat ben ne yapayım? Bayrak düşmanları kalelere girmişse ben kime ne sorayım? PKK yatakçıları, hapishaneden Meclise giriyorsa bunun hesabını kimden sorayım Mehmet'im Boşuna mı döküldü bu vatan evladının kanı diye kime sitem edeyim? Dokunamıyorduk zaten, hemen hiç dokunamayacağız Mehmet'im Onlar, Meclis Kürsüsünden bağıracak: Apoya özgür diye Onlar Meclis kürsüsünden bağıracak: Türkiye bölünsün diye Sen şehit oldun, Allah indinde yerin kesin Bizler, bunları Meclisin içine sokanlar nereye kaçacağiz Mehmet'im Affet bizi Yalvarıyorum sana affet Dökülen kanın yerde kaldı Mehmet'im Dağlarda bacak izin, gönlümüzde yaran var Sana borçluyuz, sana karşısında boynumuz bükük Hiç olmadığı değin ayrıca de Biz, pazarlardan cop topladık Biz, satılan topraklarımıza seyirci kaldık Biz, üç kuruş ekmek parası için yüzümüze kara çaldık Sen şehit oldun, kurtuldun Allah huzurunda rahatsın Lakin şu anda biz ne yapacağız Mehmet'im? Bundan Başka senin kanın bizim elimizde Sen ölmemiştin Mehmet'im Kanın yerde kaldı Yüzümüz yerde Ne yazık fakat Sen işte acilen öldün Mehmet'im