Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehtap Ateş Cinayete mi Kurban Gitti? Tutuklanan Şüpheliler Çelişkili İfade Vermiş

Mehtap Ateş Cinayete mi Kurban Gitti? Tutuklanan Şüpheliler Çelişkili İfade Vermiş
0
142

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
s-dd7e630871f11bfa656f1c402984f921ebb86364.jpg

Adana'nın Ceyhan kazasında, çok sayıda aracın üzerinden geçerek cesedinin parçalanmasına neden olduğu Mehtap Ateş'in ölümündeki sır perdesi aralanamadı. Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklanan genç hatunun sevgilisi ile beraberindeki kişinin kuşkulu tabirler verdiği ortaya çıktı. Çelişkili tabirler genç hatunun araçtan atılmış olabileceği kuşkusunu doğurdu.

s-08387188e059c56b8b39aca2bf8b50ebfcacdd31.jpg

Konya'da oturan Mehtap Ateş, geçen hafta erkek arkadaşı Murat Akbaş ile buluşmak için Adana'nın Ceyhan kazasına geldi. İkili, İsmet Doğantekin'in kullandığı araba ile kaza merkezine gitmek için yola çıktı. Gelgelelim genç bayanın geçen cumartesi sabahı saat 06.00 sıralarında, D-400 Yolu'nda parçalanmış cesedi bulundu. 

Erkek arkadaş Murat Akbaş, sevgilisinin otomobilden tuvalet gereksinimini gidermek için indiğini, geri dönmeyince de İsmet Doğantekin ile yolda arama yaptıklarını, yaklaşık 100 metre ileride de kıyafetlerinden Mehtap Ateş olduğunu anladıkları parçalanmış cesedi bulduklarını anlattı.

Sevgilisi ve aracın sürücüsü tutuklandı

s-b98536d689549fa693aac5d24ecac152a2223bde.jpg

Ceyhan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları kamera çalışmaları ahir o saatte hadise tarafından geçen 9 aracın plakasını tespit etti. 7 sürücünün haberlerine başvurulurken, ön tamponunda kan izi bulunan hafif ticari araç sürücüsü H.Ö. ile olay mahallinde arabasının plakası bulunan Yener C. gözaltına alındı. 

İki sürücü tabirlerinin akabinde hür bırakılırken, birinci anlatımları ile daha sonraki sözleri çelişen ve birbirlerinden farklı haberler veren Murat Akbaş ve İsmet Doğantekin, sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Peder Kenan Ateş, kızının vefatının aydınlatılmasını isterken, Akbaş ve Doğantekin'in çelişkili tabirler verdiği ortaya çıktı.

Cesedi kimin tanıdığı muamması

s-cceb5b968faa08ec760164f90c0f8147ff651487.jpg

Polise kıskançlık nedeniyle Mehtap Ateş ile yol boyunca tartıştıklarını söyleyen Akbaş, sözünde şunları kaydetti:

“İsmet’in kullandığı araçla giderken Mehtap, araçtan inmek istediğini söyledi. İsmet’e durmamasını söyledim. Israr edince durduk. Araçtan indi, refüjdeki ağaçların arasına girdi. Gelmeyince arkasından gittim, bulamadım. İsmet ile yaklaşık 15 dakika orada aradık. Bulamayınca yola devam ettik. Sonra tekrar bakmak için aksi istikamete döndük. Yolun ortasında parçalanmış ceset olduğunu gördük. Bakamadım. Ardım dönüktü. İsmet bana, 'Mehtap' dedi."

İsmet Doğantekin ise, “Aracı ben kullanıyordum. Mehtap durmamızı söyledi. 'Tuvalet gereksinimim var' deyince durduk. Mehtap ağaçlık ortama gitti. Biz inmedik. Bir mühlet sonra inip, telefonlarımızın ışığıyla 35-40 dakika aradık. 400 metre ilerde dörtlüleri yanan bir araç gördük. Yanına yaklaştığımızda parçalanmış ceset gördük. Yüzü bluzuyla örtüktü. Murat 'bu Mehtap' dedi. 'Nereden biliyorsun' dediğimde ise 'o bluzu ben aldım dedi” diye konuştu.

Otomobilde tehdit etti argümanı

s-4ed62d11cdc4e20d885cc947a9bcd718134ebb0f.jpg

Ayrıca Murat Akbaş, sözünde sevgilisini aradıkları sırada, şarjı olmadığını bildiği için telefonla aramadığını ileri sürerken İsmet Doğantekin, "Murat mütemadi Mehtap'ı telefonla aradı, anladığım kadarıyla telefon kapalıydı" dedi.

Doğantekin tabirinde Murat Akbaş'ın genç hatunu arabada, "Otele gidince görüşürüz" diyerek tehdit ettiğini, bu tehditten yaklaşık 4 dakika sonra Mehtap Ateş'in araçtan inmek istediğini anlattı.

Polisi aramak yanına gazinoya gitmişler

s-a9a1e06f243e16931b15efb86c07caf763a4b620.jpg

Öte yandan ikilinin genç bayanın cesedini görüp tanıdıktan sonra polisi aramayarak, Ceyhan kazasındaki İsa O.'ya ilişkin gazinoya gittikleri, bu şahısla vaka bölgesine geri döndükleri öğrenildi. 

Murat Akbaş ve İsmet Doğantekin, polisin sorguda, "Mehtap'ı yaya olarak aradıkları sırada meydana geldiğini öne sürdükleri kazayı nasıl görmedikleri sorusunu" ise yanıtlayamadı.

858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt