Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehtaplı Gecelerde Şarkı Sozu

Mehtaplı Gecelerde Şarkı Sozu
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mehtaplı Gecelerde Şarkısının Sozleri

Mehtaplı Gecelerde

mehtaplı gecelerde hep seni andım

belki gelirsin diye boş yere yandım

yeter allah`ım yeter cektiğim bu cile

belki gelirsin diye boş yere yandım

Similar threads

Bengu Veda Şarkı Sozu Bengu Veda sozleri Bazen Zor Gelir Sevdalar Kan Kardeşdir Ya Hep Vedalar Gidersin Gelirsin icinde Hic Bitmez O Son Defalar Başka Bir Yerde Yada Bir Tende Hasret Yanan Tuten Gecelerde Kalbe Donup Baktığımda Ofekli Bıraktığımda Yine Direniyorum O Zaman Sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Veda Şarkı Sozleri Bazen zor gelir sevdalar Kan kardeştir ya hep vedalar Gidersin gelirsin icinde Hic bitmez o son defalar Başka bir yerde ya da bir tende Hasret yanan tuten gecelerde Kalbe donup baktığımda Ofkeli bıraktığımda yine direniyorum O zaman sen de burada olsan Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Oyle bir Gecer Zamanki emelim şarkı sozu Oyle bir gecer zamanki 75 bolumde calan şarkının sozleri Oyle bir gecer zamanki sonerin Ayline evlenme teklifi ederken calan Emelim şarkısının sozleri her emelim her arzum yine sensin bu emele bu gonul nasıl ersin yıllarca cektim senin aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Muhabbet Bağına Şarkı Sozleri Muhabbet Bağına Sozleri Muhabbet bağına girdim bu gece Acılmış gulleri derdim bu gece Vuslatın cağına erdim bu gece Muhabbet doyulmaz bir pınar imiş Ararım, ararım, ararım seni her yerde Sorarım ıssız gecelerde sevgilim nerde Acılmış bahtımın gonca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Fundyy gidebildiğin yerdeyim sozleri Fundyy gidebildiğin yerdeyim şarkısı sozu Fundyy gidebildiğin yerdeyim sen gittin gideli ben guldummu sen bi defa sor bana yalnızlık adım olmuş soyadım sensizlik bak sana gulebilmek varken ağlarım gecelerde ben hep sana bilirim sevdalar birgun biter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt