Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bengu Veda Şarkı Sozu
Bengu Veda sozleri
Bazen Zor Gelir Sevdalar
Kan Kardeşdir Ya Hep Vedalar
Gidersin Gelirsin icinde
Hic Bitmez O Son Defalar
Başka Bir Yerde Yada Bir Tende
Hasret Yanan Tuten Gecelerde
Kalbe Donup Baktığımda
Ofekli Bıraktığımda Yine Direniyorum
O Zaman Sende...
Veda Şarkı Sozleri
Bazen zor gelir sevdalar
Kan kardeştir ya hep vedalar
Gidersin gelirsin icinde
Hic bitmez o son defalar
Başka bir yerde ya da bir tende
Hasret yanan tuten gecelerde
Kalbe donup baktığımda
Ofkeli bıraktığımda yine direniyorum
O zaman sen de burada olsan
Bir...
Oyle bir Gecer Zamanki emelim şarkı sozu
Oyle bir gecer zamanki 75 bolumde calan şarkının sozleri
Oyle bir gecer zamanki sonerin Ayline evlenme teklifi ederken calan Emelim şarkısının sozleri
her emelim her arzum yine sensin
bu emele bu gonul nasıl ersin
yıllarca cektim senin aşkın...
Muhabbet Bağına Şarkı Sozleri
Muhabbet Bağına Sozleri
Muhabbet bağına girdim bu gece
Acılmış gulleri derdim bu gece
Vuslatın cağına erdim bu gece
Muhabbet doyulmaz bir pınar imiş
Ararım, ararım, ararım seni her yerde
Sorarım ıssız gecelerde sevgilim nerde
Acılmış bahtımın gonca...
Fundyy gidebildiğin yerdeyim sozleri
Fundyy gidebildiğin yerdeyim şarkısı sozu
Fundyy gidebildiğin yerdeyim
sen gittin gideli ben guldummu sen bi defa sor bana
yalnızlık adım olmuş soyadım sensizlik bak sana
gulebilmek varken ağlarım gecelerde ben hep sana
bilirim sevdalar birgun biter...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.