Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mekke'nin Fethi Mübarek Olsun

Mekke'nin Fethi Mübarek Olsun
0
109

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
1 Ocak Mekke'nin Fethi Kutsal Olsun

Mekke'nin Fethi, 11 Ocak 630'da Hicri 20 Ramazan 8 Müslümanların, Kureyşlilerin elindeki Mekke'yi fethi olayıdır

Mekke en mübarek, korunmuş ve verimli kılınmış şehir halkı Mekkenin fethi üzerinden Hicri yıla tarafından 1426 sene, Miladı yıla göre ise 1383 sene geride kaldı Kimilerine tarafından Miladi 1 Ocak kimilerine kadar 6 ya da 11 Ocak 630 yılında fethedilen Mekke'nin Fethi Mübarek Olsun

*

Similar threads

1 Ocak Mekke'nin Fethi Mubarek Olsun Mekke'nin Fethi, 11 Ocak 630'da Hicri 20 Ramazan 8 Muslumanların, Kureyşlilerin elindeki Mekke'yi fethi olayıdır Mekke en mubarek, korunmuş ve bereketli kılınmış şehir Mekkenin fethi uzerinden Hicri yıla gore 1426 yıl, Miladı yıla gore ise 1383 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
1 Ocak 630 Mekke'nin Fethi Mübarek Olsun Mekke'nin Fethi, 11 Ocak 630'da Hicri 20 Ramazan 8 Müslümanların, Kureyşlilerin elindeki Mekke'yi fethi olayıdır Bir süre önce Müslümanlarla Mekkeli Kureyşliler arasında Hudeybiye Antlaşması yapılmıştı Mekkeli Kureyşlilerin müttefiki olan Beni Bekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Mekkenin Fethi Tarihi Hakkında Mekke'nin Fethi, 11 Ocak 630'da Hicri 20 Ramazan 8 Müslümanların, Kureyşlilerin elindeki Mekke'yi fethi olayıdır Bir süre önce Müslümanlarla Mekkeli Kureyşliler aralarında Hudeybiye Antlaşması yapılmıştı Mekkeli Kureyşlilerin müttefiki olan Beni Bekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
1 Ocak 630 Mekke'nin Fethi Mubarek Olsun Mekke'nin Fethi, 11 Ocak 630'da Hicri 20 Ramazan 8 Muslumanların, Kureyşlilerin elindeki Mekke'yi fethi olayıdır Bir sure once Muslumanlarla Mekkeli Kureyşliler arasında Hudeybiye Antlaşması yapılmıştı Mekkeli Kureyşlilerin muttefiki olan Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Mekkenin Fethi Tarihi Hakkında Mekke'nin Fethi, 11 Ocak 630'da Hicri 20 Ramazan 8 Muslumanların, Kureyşlilerin elindeki Mekke'yi fethi olayıdır Bir sure once Muslumanlarla Mekkeli Kureyşliler arasında Hudeybiye Antlaşması yapılmıştı Mekkeli Kureyşlilerin muttefiki olan Beni Bekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt