Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meksika Fasulyeli Burger

Meksika Fasulyeli Burger

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meksika Fasulyeli Burger Tarifi İçin Malzemeler

*1 küçük kutu konserve meksika fasulyesi
*1 avokado
*1 yumurta,
*Yarım kırmızı – yarım sarı biber
*1 yemek kaşığı parmesan peyniri
*1 yemek kaşığı karabuğday unu
*Biraz tuz
*Köri, karabiber, sarımsak tozu ve kırmızı toz biber
*Haşlanmış pancar

Meksika Fasulyeli Burger Tarifi Yapılışı Az kalorili bir burger yemeye ne dersiniz?
Avokado ve fasulyeleri çatalla ezdim Rendelediğim parmesan peynirini, baharatları, küp küp kestiğim biberleri, karabuğday ununu ve yumurtayı ekledim, karıştırdım Top köfteler haline getirdim, elimle hamburger köftesi şeklini verdim Çıtır olması için biraz pankoya buladım (tüm marketlerde bulabilirsiniz) siz kullanmayabilir ya da galeta unu kullanabilirsiniz Fırın tepsisine dizip 200 derece fırında 25 dk kadar pişirdim Yanında patates kızartması isterim diyenlere alternatif önerim: Haşlanmış ve patates kızartması şeklinde kesilmiş pancarlar! Üzerine de biraz baharat ve çörek otu ilave ettiğim yoğurt sos kullandım Dilerim siz de dener ve beğenirsiniz Özellikle çocuklara sağlıklı bir şeyler yedirmek için bu tarifi deneyebilirsiniz
Afiyet olsun!

858,496Konular
982,360Mesajlar
30,218Kullanıcılar
celikssSon üye
Üst Alt