Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meksikanın Yonetim Şekli

Meksikanın Yonetim Şekli
0
120

Similar threads

Meksikanın İlleri İsimleri Meksikanın İlleri,Şehirleri Meksika veya resmi adıyla Birleşik Meksika Devletleri yuzolcumu 2000000 km2'ye yakın olan bir Kuzey Amerika ulkesidirMeksiko Meksika'nın başkenti ve en buyuk şehri Anahuac'ın yuksek platolarından birinde, 2250 m yukseltide bulunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Meksikanın başkenti neresi Meksiko nerenin başkentidir Meksikanın başkenti Meksikanın başkenti Meksiko'dur Meksika'nın başkenti ve en buyuk şehri Anahuac'ın yuksek platolarından birinde, 2250 m yukseltide bulunan federal yonetim bolumunun merkezi
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Pakistan'ın Yonetim Bicimi Pakistan'ın Yonetim Şekli Nedir Pakitan'ın Yonetim Şekli Başkanlık Tipi Cumhuriyet Pakistan, resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Guney Asya'da bir ulkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin, doğusunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Lubnanın Yonetim Bicimi Lubnan Yonetimi Lubnanın Yonetim Şekli Nedir Lubnanın Yonetim bicimi Parlementer CumhuriyettirYani Başkanlık Tipi Cumhuriyet'tirBu gunku devlet başkanı Mişel Suleyman, Başbakan Najib Mikati, Parlamento Başkanı Nabih Berri'dir
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Hindistanın Yonetim Şekli nedir Hindistada Yonetim şekli Hindistanın Yonetim bicimi Parlamenter Federal Cumhuriyet dir Hindistan Parlamenter Federal Cumhuriyeti Hindistan, yirmi sekiz tane eyalet ve yedi tane birlik bolgesinden oluşan bir federal cumhuriyettir Her eyalet, Puduceri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,468Konular
981,193Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt