Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meksikanın İlleri İsimleri
Meksikanın İlleri,Şehirleri
Meksika veya resmi adıyla Birleşik Meksika Devletleri yuzolcumu 2000000 km2'ye yakın olan bir Kuzey Amerika ulkesidirMeksiko Meksika'nın başkenti ve en buyuk şehri Anahuac'ın yuksek platolarından birinde, 2250 m yukseltide bulunan...
Meksikanın başkenti neresi
Meksiko nerenin başkentidir
Meksikanın başkenti
Meksikanın başkenti Meksiko'dur Meksika'nın başkenti ve en buyuk şehri Anahuac'ın yuksek platolarından birinde, 2250 m yukseltide bulunan federal yonetim bolumunun merkezi
Pakistan'ın Yonetim Bicimi
Pakistan'ın Yonetim Şekli Nedir
Pakitan'ın Yonetim Şekli Başkanlık Tipi Cumhuriyet
Pakistan, resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Guney Asya'da bir ulkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin, doğusunda...
Lubnanın Yonetim Bicimi
Lubnan Yonetimi
Lubnanın Yonetim Şekli Nedir
Lubnanın Yonetim bicimi Parlementer CumhuriyettirYani Başkanlık Tipi Cumhuriyet'tirBu gunku devlet başkanı Mişel Suleyman, Başbakan Najib Mikati, Parlamento Başkanı Nabih Berri'dir
Hindistanın Yonetim Şekli nedir
Hindistada Yonetim şekli
Hindistanın Yonetim bicimi Parlamenter Federal Cumhuriyet dir
Hindistan Parlamenter Federal Cumhuriyeti
Hindistan, yirmi sekiz tane eyalet ve yedi tane birlik bolgesinden oluşan bir federal cumhuriyettir Her eyalet, Puduceri...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.