Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mektup...

Mektup...
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mektup Bir annenin ogluna yazdigi bir mektubu okuyacaksiniz simdi meleklerimmektup5c562adfcb21balt Komik oldugu kadarda cok Saf bir mektup buyrun ) Sevgili Oğlum! Hızlı okumadığını bildiğim için bu mektubu yavaşça yazıyorum Bir gazetede, insanların başına, çoğunlukla evlerinin 2 km civarında kaza gelmektediryazısını okuyunca evimizden taşındıkTaşındığımız evde bizden önce oturanlar adresleri değişmesin diye kapı numarasını söküp götürmüşlerO nedenle adres yazamıyorum Bu evde ilginç bir çamaşır makinesi varGeçen gün içine koyduğum çamaşırları, duvardaki zinciri çekince bir daha bulamadım Buraya geçen hafta iki kere yağmur yağdıİlki üç gün, ikincisi ise bütün dört gün sürdüBenden istediğin yeleği postaya verdimAncak, düğmeleriyle paketin çok ağır olacağını düşündümSonunda düğmeleri koparıp yeleğin cebine koydukOrada bulabilirsin Seni seven annen ANEKDOT: Sana azıcık para gönderecektim, fakat zarfı bir defa kapatmış bulundum :laugh::laugh::laugh:​  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt