Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melek ile ilgili atasözü ve deyimler

Melek ile ilgili atasözü ve deyimler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
meleklerle ilgili özdeyiş ve deyim

Deyimler

Melek yüzlü şeytan
Melek gibi uyuklamak
Meleğe benzemek
Melek yüzlü edinmek

Halk Müziği melek melekler de Tanrı olmak isterler Alexander Pope

Eğer bütün gücümle bağırsaydım melek saflarından beni kim duyacaktı? Rainer Maria Rilke

Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuşturuncaya kadar mermeri oydum Michelangelo Buonarroti

Cennette bir melek özel birey değildir George Bernard Shaw

Sığınak çukurlarında melek bulunmaz Charles Bukowski

in sessizliği suya çığlıkları ise gökkuşağına benzer Mİskender

Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz ama bir melek gibi öleceğim; Tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız Sevgi kendini kurban edebilmektir Rahibe Teresa *

Moderatör tarafında düzenlendi:

Similar threads

melek ile ilgili sözler in sessizliği suya çığlıkları ise gökkuşağına benzer Mİskender Devlet insan tabiatının bütün özellikleri ile yansımasından başka bir şey değil midir? Eğer, ırk melek olsalardı, o vakit devlete gerek olmazdı Eğer melekler insanları yönetselerdi, o vakit da devleti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
meleklerle ilgili atasozu ve deyim Deyimler Melek yuzlu şeytan Melek gibi uyumak Meleğe benzemek Melek yuzlu olmak İnsanlar melek melekler de Tanrı olmak isterler Alexander Pope Eğer tum gucumle bağırsaydım melek saflarından beni kim duyacaktı? Rainer Maria Rilke Mermere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Halk Müziği melek, melekler de Tanrı edinmek isterler Alexander Pope Eğer, bütün gücümle bağırsaydım, melek saflarından beni kim duyacaktı? Rainer Maria Rilke Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuşturuncaya kadar mermeri oydum Michelangelo Buonarroti Cennette bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
İçinde melek sözcüğü geçen atasözleri nelerdir yazarmısınız Cevap: İçinde melek sözcüğü geçen özdeyiş nedir? İçinde melek sözcüğü geçen deyimler şunlardır: melek yüzlü iblis , melek gibi uyuklamak İçinde melek sözcüğü geçen hoş sözler ise şunlardır: Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Eğer, tüm gücümle bağırsaydım, melek saflarından beni kim duyacaktı Rainer Maria Rilke Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuşturuncaya kadar mermeri oydum Michelangelo Buonarroti Cennette bir melek özel birey değildir George Bernard Shaw Barınak çukurlarında melek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt